Hvordan kan jeg fjerne vorter?

Vorter er små, og harde hud vekster forårsaket hovedsakelig av et virus. Den beste måten å fjerne vorter profesjonelt er å besøke en hudlege, men hvis du satser på naturlig rettsmidler, kan hvitløk være en naturlig ingrediens som bidrar til din disposisjon, men merk at riktig vorte fjerning kan ta flere år . Vorter er ikke spesielt smertefullt, men la små arr på huden. Siden vorter er forårsaket av et virus, er det ingen måte at mange benke aktuelle medisiner kan fjerne vorter trygt.

I behandlingen av vorter, hydrogenperoksid, alkohol eller hydrokortison som gjør området rundt vorter forårsake mindre kløe eller betennelse, men ingen av disse produkter kan inneholde vorter av. En vanlig aktiv ingrediens som salisylsyre, bør brukes som dråper til det berørte området. Denne medisinen fjerner vorter gradvis, med minimal skade på huden. Den største ulempen er varigheten av behandlingen, og bør gjøres i løpet av dager eller uker.

I de senere årene har en ny counter behandling blitt populært. Hudleger ofte fjerne vorter ved cryogenics, dvs. vorte og området rundt er kjemisk frosset. Etter ett eller to behandlinger, vorter bare må falle som død hud vev. Nå kan folk fjerne vorter versjoner OTC Frysere midler, men en hjemmelaget metoden har faktisk vist lovende i noen uformelle tester. Angivelig, pasienter utsatte områder dekket med tape viste betydelig forbedring. Effekten er gradvis, ta et par uker i gjennomsnitt, men en bandasje tape ser ut til å redusere tiden det tar å fjerne vorter så, en avtale med en hudlege kan være nødvendig. For å fortsette å fjerne vorter ved hjelp av syrer, kryogene frysing, cauterization, brennende hete; eller laser. Ingen måte noen bør bruke potensielt farlige metoder som barberblader, varme nåler eller kommersielle syrer å fjerne vorter hjemme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha