Hvordan kan jeg gå konkurs?

 Det er to måter å bli konkurs. One, går du konkurs frivillig eller to, er du ufrivillig tvunget til konkurs av en eller flere av dine kreditorer. Forstå prosessen med hvordan å inngi en frivillig konkurs kan hjelpe deg å unngå den andre, og de fleste av de mer ubehagelig tid alternativet.

 Velge riktig kapittelet

 Konkurs er ikke en one-size-fits-all rettssaker. I stedet gir loven forskjellige versjoner av konkurs, kalt "kapitler". Enkelte forbruker kan filen for konkurs under kapittel 7, kapittel 11 eller kapittel 13. I de fleste tilfeller kan du bestemme hva kapittel til filen under.

 Kapittel 7 kalles "avvikling" konkurs. Mesteparten av eiendommen vil bli solgt, og pengene vil bli brukt til å betale tilbake de fleste av dine kreditorer som mulig. Alle gjenværende gjeld er utladet, noe som betyr at du ikke er juridisk forpliktet til å betale gjeld.

 Kapittel 11 er en kompleks, meget dyr form for konkurs omorganisering. Mens enkeltpersoner kan filen under kapittel 11, i praksis, bare bedrifter generelt må filen under kapittel 11.

 Kapittel 13 kalles "gjeld justering" konkurs. I kapittel 13, kan du sende en gjeld nedbetalingsplan som vil skissere inntekten din og hvordan du vil betale din gjeld. Noen av gjeld kan bli redusert, og noen vil bli nedbetales over en lengre periode, eller med en lavere rente. Når skifteretten godkjenner planen, dine kreditorer juridisk forpliktet til å ta imot betaling i henhold til planen.

 Samle informasjon og være mentalt forberedt

 Konkurs er et juridisk prosess personlig invasiv, og krever litt forberedelse på din del. Du trenger å samle bevis og informasjon om alle dine gjeld. Du bør også holde en detaljert utskrift av inntekten. All informasjon vil bli innlevert til skifteretten, noe som betyr at det blir allment kjent at alle kan se hvis de vil. Når det gjelder økonomi, betyr konkurs du har ikke noe privatliv. Du må forberede deg mentalt på at virkeligheten.

 Send inn en konkursbegjæring

 Når du har bestemt deg for hva kapittel til filen under, og du er mentalt forberedt på å slippe, og du har samlet alle dine finansielle poster mulig, fylle konkursbegjæringen og sende den med din lokale skifteretten.

 Husk at konkurs er en frustrerende, kompliserte mentale prosesser tid avløp. Vær forberedt på å betale en advokat for å få hjelp hvis du har spørsmål eller bekymringer. Kostnaden for en god advokat nå kan spare deg for mye penger og hodepine i fremtiden. Hvis du får problemer eller forvirret, får hjelp.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha