Hvordan kan jeg gjøre min ADD barn?

 Attention Deficit Disorder er en mye omdiskutert diagnose ofte brukt til barn som sliter med skole og andre strukturerte aktiviteter. Hvis du har en ADD barn, er du sannsynligvis overfor mange vanskelige beslutninger om hvordan du kan hjelpe ham. Hjelpe en ADD barn krever en felles innsats av familie, lærere, helsepersonell og omsorgspersoner.

 Mange foreldre er først klar over at de kan ha en ADD barn når barnet begynner på skolen. En lærer kan være den første personen til å nevne at det til en forelder. Det er viktig å huske på at mens mange lærere er i stand til å oppdage problemer med en childâ € ™ s oppmerksomhet spenn og utvikling fremgang som det gjelder for akademikere, er de ikke opplært til å gjøre en medisinsk diagnose. Men inntil nå, er det ingen konkret medisinsk diagnose for ADD.

 Hvis du har mistanke om at barnet ditt har ADD, snakk med childâ € ™ s barnelege. De kan foreslå en Behavior Assessment System for Children form eller annen skriftlig evaluering av oppførselen din childâ € ™ s skolen og kommer hjem. Etter vurdering kan en lege foreta en diagnose av Attention Deficit Disorder. Hvis dette er tilfelle, vil han snakke farmasøytisk behandling med u.

 Medisiner for å behandle ADD er bevist effektive med noen barn, men du bør gjøre grundige undersøkelser. Noen legger legemidler er statlig kontrollert stoffer og psykiatriske medisiner. Diskuter risiko og bivirkninger med din childâ € ™ s lege før du prøver noen medikamentell behandling for å hjelpe ADD barnet.

 Noen fagfolk mener at en ADD barn kan bli hjulpet av atferdsendring. Hvis barnet ditt har en lærer som er åpen for å endre atferd, drøfte mulige alternativer. Noen barn kan bare ikke sitte og utføre en enkelt oppgave uten å bli distrahert, men noen ganger får lov til multitasking er lettere å utføre.

 Du kan prøve å la barnet ditt til å stå i å fullføre skolearbeid, eller prøve å la henne høre på radio mens de gjør lekser. Enkelte eksperter har funnet at barn kan bo lenger fokusert som de tygger tyggegummi eller suge på harde drops. Atferd modifikasjon doesnâ € ™ t arbeid for hver ADD barn, og det kan ta tid å finne hjem og klasserom rutiner som barnet reagerer.

 Prøv å ikke ta avgjørelser for barnet ditt uten å gå gjennom ham. ADD Spør barnet hva han tror kan hjelpe ham å konsentrere seg lenger, eller hva som ville gjøre det lettere for ham å få sitt skolearbeid gjort. Lytt nøye til hva han forteller deg, og se om det er et mønster til distraksjon han kunne nevne. I noen tilfeller eneste medisinen ser ut til å hjelpe, selv om du være forsiktig med skole eller lærer som ikke vil fungere med et barn, med mindre det er å bli behandlet med medisiner.

 Hvis du ikke velger din ADD barn på medisiner, ta kontakt med en observatør. Spør childâ € ™ s lege for henvisninger til medisinske fagfolk som kan gi råd for å håndtere og hjelpe en ADD barn. Care for childâ € ™ s lærer med den informasjonen du samler inn og insisterer de arbeide med å hjelpe barnet ditt. Noen barn med ADD ansiktet hele sin akademiske karriere, og andre kan vokse ut av de hemmende signaler og symptomer som de blir eldre. Nøkkelen er å sette din ADD barnet er i stand til å gjøre positiv utvikling i både faglige og sosiale ferdigheter.

  •  Barn og unge med ADHD er ofte foreskrevet stimulerende medisiner.
  •  Opptreden modifikasjon kan være nyttig for et barn som lider av sin ADD.
  •  Medisiner for å behandle ADD er bevist effektive med noen barn.
  •  En forelder bør konsultere en barnelege hvis de mistenker at deres barn kan ha ADD.
  •  Terapi kan være nyttig for et barn som lider av hans ADD.
  •  Forskning viser at barn med Attention Deficit Disorder som viser fiskeolje daglig for å ta mindre hyperaktivitet og bedre kognitive evner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha