Hvordan kan jeg identifisere en Ford differensial?

 Forskjellene er girene plassert i bakenden enhet av et kjøretøy, bidrar i overføring av kraft til drivhjulene på bilen. Ford biler bruker en rekke ulike differensial enheter, bestående av Ford forskjeller produsert eller de som produseres av Dana Corporation. Identifisering er gjort både visuelt og ved å finne modellnummeret fra identifikasjon koder knyttet til bakenden boliger. Ford primære enheter kan identifiseres visuelt, mens noen Dana / Spicer enheter krever en kombinasjon av visuelle identifikasjonsnummer og modell.

 Instruksjoner

 Telle antall bolter på inspeksjonsluken Inspeksjon av bakenden huset som vender mot baksiden av bilen og regnes hastverk under lisens plate. Ford hver modell har et annet antall tapper imidlertid noen Dana enheter har samme antall bolt. Ifølge ender Ford bakre 8 og 9 inches er flyttbare medieenheter og ikke har inspeksjonsluke. Avkastningen av disse enhetene har en jevn brak uten bolter.

 Sammenligne form av bolt felles telle og inspeksjonsluke 4 Wheel 'N Differential identifikasjon liste over Off Road. Det er to deler, en for Ford-produserte enheter og en separat for Dana / Spicer enheter. Ford 7,5 og 8,8 inches med to bolter 10 har imidlertid lokket og forseglingen former er forskjellige. Tilsvarende Dana 35 og 44 modellene har ti bolter med ulike former for dekning og forsegling. Videre identifikasjon av Dana / Spicer avvik kan være nødvendig som noen er utvisket i utseende, med like vederlags bolter og tetting dekselet og liknende.

 Finn identifikasjonsetiketten på Dana / Spicer Corporation bakre enden enheter. Ifølge servicehåndboken Dana Roadranger differensial enheter som finnes på Dana / Spicer har to koder, en på siden av boksen og den andre på differensial operatør. Differensial bærer etiketten inneholde Dana modellnummer, og ligger ved siden av monteringsakselen, vendt forover på passasjersiden av huset. Modellnummeret er plassert på øvre høyre hjørne av etiketten, J210-S, for eksempel.

 Se etter Ford gjort på identifikasjonsmerke bakre enden enheter. Ifølge blir merket som er plassert på førersiden av apparatet monteres vertikalt, vendt mot fronten på bilen. Den øverste linjen på etiketten er akselen modellen kan bestå av bokstaver bare eller en kombinasjon av bokstaver og tall. Det må henvises til en Ford-modell kunngjøring aksel, noe som gir året, den første forespørselen størrelse og differensial ring gear. Ford aksler.

 Hint

 Ford fremstilt differensialenhetene er oppkalt etter diameteren på tannkransen. En Ford 9-tommers differensial ringgir har en diameter 9 inches.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha