Hvordan kan jeg lære å strikke blonder?

 Strikking opplever en gjenfødelse. Bare noen få år, ble ideen om å sitte booket overalt blonder strikking for den eldre generasjon. Nå, derimot, strikking er igjen regnes som en "hip" hobby, fremført av unge og gamle. Mens strikking ble brukt i det siste som en måte å produsere klær hjemme for å spare tid, er det nå vurderes en kunst, og vant til å ikke bare klær, men også til å produsere alle typer pyntegjenstander hjemme. Hvis du ønsker å lære hvordan å snøre strikking, er den gode nyheten at dette er en billig hobby som kan nå nesten alle i fritiden. Her er noen trinn som du bør følge.

 Det første du bør gjøre hvis du ønsker å strikke side er å sørge for at du har alle nødvendige materialer. Blonder strikking er preget av en nesten flat design, i motsetning til den tradisjonelle 3D utseendet på vanlig strikking. Strikke blonder du trenger å velge garn av fine ledning, slik som de vanligvis kjent som baby eller fingering garn. Unngå tykke garn som laced design vil mørkne.

 Kontroller at du har også de rette strikkepinner, gjerne et par i en liten størrelse, for eksempel 0, 1 eller 2. større nåler kan være mer hensiktsmessig for andre typer strikking, men de kan være vanskelig å håndtere når du strikke side. Fora spesielt for strikkere er en stor ressurs. Hvis du ønsker å lære hvordan å snøre strikking, men i trøbbel som beskrevet, bare stikke innom en av de fora og du vil sikkert noen klar til å hjelpe deg med å finne den.

 Selv om du bare starte å lære å snøre strikking, internett kan være din beste ressurs. Gratis mønstre og trinn-for-trinn-instruksjoner er overalt, og selv en nybegynner knitter kan takle alt på hennes første forsøk å finne. Voksenopplæring i designskoler, lære vedlegg, og andre sentre tilbyr også strikke klasser ofte. Se etter en som spesifikt lærer hvordan å snøre strikking, så mye du vil gi grunnleggende om strikking, men kan ikke forholde seg til bestemte arter.

  •  Kitting har nylig gjennomgått en vekkelse som et populært tidsfordriv.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha