Hvordan kan jeg lage mat hjort?

 Den riktige måten å tilberede vilt, i stor grad avhenger av kutt av kjøtt. De to viktigste artene av hjortekjøtt er ømme og arbeids kutt, som varierer basert på strukturen i vevet. Hver av disse delene må bli kokt ved forskjellige temperaturer i forskjellige tidsperioder for å oppnå den beste smak og konsistens. Den mest krevende delen av hjortekjøtt koking kan være valg av den teknikk som forhindrer kjøttet fra å bli for tung eller tørr.

 Anbud vilt kutt kommer fra muskelvev som ikke har vært brukt regelmessig i bevegelse, som løping og hopping. Denne muskelen er for det meste i og rundt magen. Venison mørbrad og filet er møre biter, slik som hans koteletter og mindre sirkulære seksjoner kjent som Noisettes. Til vilt anbuds brikkene riktig å koke, fjern fra varmen når deres interne temperaturen når 130-140 ° C målt ved et steketermometer. Siden møre biter av vilt har ikke tøff bindevev som finnes i arbeids kutt, de koker raskere.

 Populære teknikker for matlaging møre biter inkluderer vilt stekeovnen, tørr steking, og ulme. Du kan også lage mat vilt over en direkte flamme grill, selv om denne metoden bør bare gjøres for en kort tid på middels varme, fordi det lett kan forkulling hjort hvis det ikke gjøres nøye. Steking er vanligvis gjort uten Rasting væske, fordi kjøttet tenderizes godt nok uten. Å lage mat hjort ved å strupe første brun kjøttet på en høyere temperatur og finish på et lavere så absorbere kjøttet smak fra eget fett.

 Jobbe hardere kutt kan noen ganger være mer av en utfordring hvis du først lære å lage dem vill. Skuldre, bein og Shanks er alle eksempler på tykkere muskel hjort som ble bulked opp i løpet av livet av dyret. Smaken av arbeids kuttene er mer uttalt enn for konkurransegrunnlaget, spesielt når hjort kom fra en moden hjort eller bukk. Denne type kjøtt bør være lengre og bli kokt ved lave temperaturer, vanligvis mellom 220 og 280 ° C.

 Tregere grill på middels lav temperatur er en effektiv måte å lage mat vilt fra arbeids nedskjæringer siden denne metoden produserer nok varme til å myke opp bindevev og anbud uten å tørke ut kjøttet. Steking av større arbeids kutt som chuck steke vilt også produsere lignende resultater. Når matlaging på en chuck steke, kan det hende du må legge til en liten mengde matlaging flytende lager som det kutter jobber mindre fett enn møre biter inneholde det meste.

  •  Venison lapskaus er en rustikk rett populær i mange land.
  •  En kokebok og kjøkkenutstyr.
  •  Mange liker å lage mat vilt på en broiling pan.
  •  Tender vill matlaging er gjort når det når en indre temperatur på 130-140 grader.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha