Hvordan kan jeg lese feilkoder på en 1993 Ford Ranger?

 Alle biler produsert fra 1994 og fremover må være utstyrt med en plugg strekkodeleser. Denne pluggen er koblet til en bil kodeleser som informerer brukeren om eventuelle problemer med bilen. På eldre biler, som Ford Ranger 1 993 denne prosedyren må utføres manuelt. Brukeren må lokalisere de selvtestplugger og sette bilen i testmodus. Brukeren deretter leser kodene som vises av de blinker av check engine lys.

 Instruksjoner

 Finn de to pluggene som trengs for å utføre testen på Ranger. Disse er i motorrommet på Ranger på vingene bak førersiden luftfilter boksen. Den er merket selvtesten posten og er trekantet form med seks pinner. Den andre pluggen er merket selvtesten innspill. Dette arket er et lite, enkelt pin socket. Disse caps kan også være merket "TEST EEC."

 Koble en ledning fra den negative polen på batteriet til IST. Koble STI ved å henge den til et annet stykke metall. Bakken og batteriet ved å hekte en annen ledning til støtfangeren.

 Vri nøkkelen i tenningen til "Kjør" posisjon. Du vil høre bensinpumpen. Når drivstoffpumpen stopper systemet starter, må du begynne å telle.

 Se Ranger check engine lys. Det blinker flere ganger og så stoppe. Lyset blinker for å varsle om at testen starter. En kode blinker, deretter pause i to sekunder, noe som indikerer at den beveger seg til neste nummer i koden. Etter at koden er ferdig, vil det ta en pause i fire sekunder. Hvis du går glipp av et tall, vri nøkkelen til "Off" posisjon, vent i 15 sekunder, og slå den tilbake til "Kjør". Dette vil starte sekvensen. Du må kanskje gå gjennom test flere ganger til du får alle kodene.

 Skrive hvert av disse tallene ned.

 Refererer til en reparasjon manuell eller tjeneste for din Ranger 1993 eller bruke en online ressurs som å fastslå betydningen av koden. Legg merke til at det er forskjellige lister for to og tre digitale koder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha