Hvordan kan jeg reprodusere Utvendig maling touch?

 rock chips, slo døren og riper på utsiden av bilen er bare noen få grunner til å trenge en touch-up maling for ditt kjøretøy. Men å finne den rette kontakten maling som passer bilen din kan noen ganger være en utfordring fordi det er så mange forskjellige farger av biler. Hvis bilen din er en original farge av anlegget, til jakten matche touch-up maling kan være så enkelt som å gå til din lokale deler butikken eller Walmart. Hvis det er en tilpasset farge, eller bilen har blitt malt, kan jakten på touch-up maling som matcher bli vanskeligere.

 Ting du trenger

 bil

 tilgang til en bil deler butikken

 Tilsvarende på utsiden av bilen for touch-up maling

 Ta bilen til din lokale butikk bildeler. Butikker som Auto Zone og Advanced Auto Parts selge touch-up maling. Hvis bilen din er den opprinnelige fargen, vil en auto deler butikken være det beste stedet å lete etter fargen på fabrikken. Hvis du ikke vet om bilen har blitt malt, gå til en deler butikken er et godt sted å starte, fordi de vanligvis har kunnskap til å fortelle deg om bilen din har kommet i sin opprinnelig maling farge.

 Se maleriet delen av butikken, som vanligvis lagrer interiørmaling, motor emalje og maling retusjering. Velg opp maling som er laget for din merkevare av kjøretøy. Bilprodusenter bruker forskjellige nyanser av farger for å male bilen sin. Selv om de grunnleggende farger som svart og hvitt kan virke lett å matche, det er forskjellige nyanser av disse fargene som er brukt på en annen bilmerker. For å sikre at du har det beste spillet på maling av bilen, gå med den samme bilen malingsprodusenten er det beste alternativet.

 Ta kontakt med bilforhandleren eller bilprodusenten servicesenteret for å se om det er et ordrenummer av maleriet, tall eller bestemt navn maling deler for deg bilmodell. Det kan være mulig å touch-up maling du trenger direkte fra bilforhandleren eller bilprodusent. Du kan også finne bilen maling leverandører online.

 Sjekk opp maling av bilen. De fleste deler butikker vil tillate deg å ta opp maling på å sette opp ved siden av lakken på bilen din for å se om det samsvarer. Farger kan være svært forskjellige i solen enn de gjør i butikken. Hvis fargen ikke samsvarer, velger du en annen farge som kan fungere bedre. Matche maling til du finner den beste passform.

 Hint

 Hvis bilen din har blitt malt, en annen måte å matche touch-up maling er å søke på VIN for bilen din og få malingen koden. Du kan bestille dette maleriet av antall online eller fra din lokale forhandler.

 Kontakt stedet som malte bilen hvis det har blitt malt for touch-up maling. Spesielt for tilpassede farger, kan malere være din beste sjanse til å matche fargene på bilen din.

 Noen billakk kan være umulig å matche, spesielt hvis det ble malt i en tilpasset farge. For best mulig passform, passerer en butikk eller firmabil maling som spesialiserer seg på billakkering og male bilder de kan matche fargen på bilen din så godt som mulig.

 På grunn av falming over tid, ta opp malingen kan ikke være nøyaktig selv med fabrikk farger. Velg touch-up maling som best. Hvis det brukes med måte, retusjere maling vil ikke lette å få øye, selv om det er en litt annen nyanse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha