Hvordan kan jeg sjekke min sikkerhetsklarering status?

 Det er tre føderale sikkerhetsklarerings: Confidential, Secret og Top Secret. De fleste mennesker ikke trenger en sikkerhetsklarering; Det er imidlertid nødvendig for enkelte ansatte og jobbsøkere. Noen statlige arbeidsplasser arbeidsplasser politi, statlige og føderale samt stillinger som er opprettet av offentlige kontrakter eksponere ansatte til kunnskap, hvis den slippes, kan skade rikets sikkerhet. Derfor er det viktig for ansatte eller arbeidssøkere får en grundig bakgrunnssjekk.

 Søknadsprosessen

 En person må være ansatt og sponset av en offentlig etat eller en lisensiert kontraktør gjøre forretninger med regjeringen for å være kvalifisert for en sikkerhetsklarering. Eksepsjonelt, en kandidat som har fått og akseptert et fast tilbud om arbeid kan være underlagt godkjenning. Sysselsettingen må begynne innen tretti dager etter mottak av klaring.

 Når ryddet entreprenør bestemmer at en ansatt eller søkeren for sysselsetting behov tilgang til konfidensielle dokumenter, installasjon av sikkerhets offisielle entreprenøren sender en anmodning om etterforskning av Joint Staff voldgift system . Den ansatte må fylle ut søknad om tillatelse i elektroniske spørreskjemaer for behandling av undersøkelser. SFO deretter undersøker e-QIP og overfører til Office of Defense avvikling av ferdig industrivern. Hvis DISCO godkjenner søknaden, er det sluppet til Office of Personnel Management for etterforskning. Resultatene fra undersøkelsen blir returnert til DISCO. DISCO eller gir autorisasjon eller gir informasjon til Forsvars Office of Høringer og appeller om voldgift.

 Akselerering av prosessen

 Det er egentlig ingen måte å fremskynde prosessen, men søkeren kan treffe tiltak for ikke å hindre etterforskningen. For å forberede seg på elektronisk spørreskjema, kan en søker innhente og gjennomgå eller fullføre en papirkopi av søknadsskjemaet. Skjemaet finner du på Internett, all informasjon må fylles ut fullstendig og ærlig ut. Ingenting, positiv eller negativ, må beholdes. Ofte må en kandidat glemme kortvarige arbeidsforhold, bosted eller pedagogisk informasjon som vil legge til tid til prosessen da det ble oppdaget under etterforskningen. Søkeren må også innhente og gjennomgå sin nåværende kreditt rapporten for å sikre at det er ingenting i rapporten som kan føre til en forsinkelse. Det er tretten retningslinjer som dekker slike ting som alkohol, narkotika, økonomiske hensyn og kriminell atferd nedfelt i dokumentet, "Retningslinjer for voldgift for å bestemme valgbarhet for tilgang til sikkerhetsgradert informasjon "publisert 29. desember 2005. Retningslinjene forklare diskvalifiserende og formildende forhold. En kandidat med ett av punktene i diskvalifiserende bør gjennomgå og liste de formildende omstendigheter i programmet.

 Sikkerhetsklarering Status

 Sikkerhetsklarering er ikke lett å få, og de bør ikke være. Undersøkelser ta tid og en kandidat må ha tålmodighet og forstå at nasjonal sikkerhet ikke skal bli svekket av forhastede undersøkelser. En søker kan ikke direkte saksøke staten etterspørselen. Fondet for sikkerheten offiser kan undersøke sikkerhetsklarering statusen for forespørselen ved å sjekke Joint Staff voldgift system eller sikkerhet og indekser undersøkelser. Til syvende og sist kan det SFO ringe etterforskningen DOD sikkerhet servicesenter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha