Hvordan kan jeg skjule store porer?

 Store porer er en vanlig plage for mange kvinner liker å få dem i veien for å oppnå det perfekte strålende hud. Produkter og behandlinger finnes for krymper dem og har varierende suksess priser. Heldigvis helt tett store porer bare noen makeup triks unna, for eksempel ved bruk av makeup primer, en vannbasert fundament og gjennomsiktig pudder i ansiktet ditt.

 Før du påfører makeup, er det viktig å forberede huden din først. En ukentlig peeling av huden vil fjerne døde celler fra overflaten, slik at det er en sunn glød og for å redusere dybden av store porer. Deretter bruker du en cleanser og toner som passer til din hudtype. En myk, ikke-alkoholbaserte renere vil fjerne overflødig olje og skitt fra huden din uten irriterende, og toner vil gjøre huden din strammere og krympe store porer.

 Det anbefales også at du bruker en fuktighetskrem før du påfører sminke, selv om huden din er naturlig fet. Fukte huden din vil sikre at det forblir hydrert og myk, selv under makeup og gjør det enklere for deg å fundament. Ved hjelp av en fuktighetskrem for å beskytte en høy beskyttelse har vil hjelpe huden for ultrafiolett lys og tøffe værforhold. Sørg for å fjerne overflødig olje fra porene før starten av anvendelsen av makeup.

 For neste trinn, dekke ansiktet jevnt med makeup primer. Primeren vil skjule store porer og absorbere overflødig olje fra fet hud, som gir huden din en glatt, ferdig utseende. Kontroller at du har en primer med silikon base til å velge å unngå tilstopping porene. Bruk en myk svamp til primer, og unngå å bruke fingrene. Dette er fordi bruken av fingrene kan føre til at primer til strek, og varmen fra fingertuppene kan føre til å utvide porene, mens påføring av primer.

 Påfør deretter en vannbasert, oljefri foundation jevnt på ansiktet ditt. Sett en dråpe på pannen, nese, hake og kinn. Bruk en makeup svamp til å forsiktig spre grunnlaget for disse punktene jevnt over ansiktet og halsen.

 Prikken er å børste huden din med løs gjennomsiktig pudder. Bruk en stor pudderbørste til å søke på ansiktet ditt, og være forsiktig med å bruke kun en liten mengde for å unngå en maske-lignende utseende. Pulveret i huden din naturlig mens maskering lagene i ansiktet ditt.

 Deretter kan du fortsette å bruke resten av sminken din som vanlig. Unngå å bruke blanke sminke på ansiktet ditt, fordi det kan trekke oppmerksomheten til store porer. Carry olje-blotting ark i løpet av dagen til å absorbere overflødig olje på ansiktet som lysstyrken vil også trekke oppmerksomhet til porene.

 Ikke glem å vaske ansiktet grundig om kvelden før du går til sengs. Bruk en renere å fjerne alle spor av makeup fra ansiktet og halsen. Bruke en toner, hvis huden din er naturlig fet.

  •  Leire ansiktsmasker kan brukes til å stramme huden og reduserer porene.
  •  Fjerne makeup før sengetid er en god måte å rense porene.
  •  Makeup primer, som kan gjøre porene mindre synlige.
  •  Noen rengjøringsmidler er laget for å krympe porene.
  •  Ved hjelp av en exfoliant kan bidra til å redusere pore utseende.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha