Hvordan kan jeg unngå vanlige husholdning ulykker?

 Husholdning ulykker skjer hele tiden. Som med mange ting i livet, er forebygging av ulykker i hjemmet i stor grad et spørsmål om sunn fornuft.

 Burns ofte rundt i huset - som regel på kjøkkenet. Brannsår fra damp er svært vanlig, spesielt i mikrobølgeovn mat. For å hindre denne typen brannsår fra damp, står pull bort lokket på fatet rundt hjørnet fra deg. Løft litt for å gjøre mest mulig ut av damp å rømme, og deretter trekke den tilbake til deg. Start alltid på bakerste stolpe.

 Fett brenner er også vanlig husholdning ulykker. Et godt forebyggende tiltak er et metall fett skjermen. Disse er vanligvis stor nok til å passe over de største panner og er rimelig. De hindrer fett fra spratt ut av en varm panne og hud.

 For å hindre fettforbrenningen mens du kjører baking mat i en panne, overoppheting pannen og sett pannen på brenneren før maten. Denne lille reduksjon i temperatur kan være nok til å unngå at fettet dukker ut til å være på armen eller ansiktet. Unngå også matlaging mens iført alle med store eller etterfølgende ermene. Det er lett å dra en hylse over en varm brenner eller via hotline.

 Ulykker hjemme også kontakte brannskader. Når du tar noe ut av ovnen, må potten helt dekket huden. Grytekluter er den beste forebygging av slike ulykker i hjemmet, fordi de dekker hele hånden og håndleddet. Holde potten håndterer slått til innsiden for å hindre at et barn trekke potten av komfyren og voksne elsker rytmen i dem, også.

 Hvis brent, kjøre kaldt vann over området. Hvis huden ser forkullet eller veldig hvit, kan det være en tredje grads forbrenning. En lege umiddelbart. Ellers behandle området med burn krem ​​og antibiotisk salve. For første grads forbrenning, er aloe vera gel en god behandling valg. Når brant i øynene eller over et stort område, bør du oppsøke lege.

 Skålding er en av de vanligste ulykkene husholdning. Sjekk kjelen termostat og sørg for at den ikke overstiger ca 115-120 ° F. Noe høyere kan forårsake alvorlige brannskader.

 Rengjøring vann kan ikke være rent varmt vann. Temperaturen bør en person være i stand til komfortabelt dyppe hendene. Badekar eller dusj vann sjelden brenner voksne, men en mor med små barn trenger bad trolig litt kjøligere enn hun ønsker, fordi barnas hud er mer følsom rotasjon.

 Diabetikere eller andre med sirkulasjons eller nerveskader i føttene bør være spesielt forsiktige med badevannet. Våre føtter er som regel de første som indikatorer på at vannet er for varmt, men disse menneskene kan ikke få nok følelse i føttene må registrere farlig varmt vann. Sjekk vannet for å sjekke de første hendene eller noen andre.

 Andre vanlige ulykker hjemme er electrocutions. Den beste forebygging er noe du jobber med pluggen. Hvis du ikke er sikker på hva som er galt med noe elektrisk, få noen som vet hva han eller hun gjør for å kontrollere det. Hvis et elektrosjokk forårsaket litt mer enn en forbannelse og en kort smerte, slik som svimmelhet eller tap av bevissthet, ringe en lege.

 Falls gjør en stor del av de felles nasjonale ulykker. Her er noen sunn fornuft tips: Hold elektriske ledninger fra gulvet, plukke opp gjenstander som kan føre til fall, sørg for såpe og vaskekluter er fra badekar gulvet og plukke opp blader. Holde av våte gulv eller nystekte vokset tre seg.

 For å hindre kutt, pick-up av knust glass med et papirhåndkle. Hold knivene skarpe, fordi sløve kniver krever mer press for å kutte og føre til flere skader enn skarpe seg. Hold skarpe kniver ut av vasken. Dette høres kanskje rart ut, men folk er kuttet med knivstikking hendene for å få skvip sølvtøy og finne en kniv i stedet. Få til legevakten hvis blødningen ikke kan stoppes.

 Ved bruk av kjemikalier, for eksempel oppløsningsmidler, holde området være godt ventilert. Sprut med en kjemisk, bærer vann over området og oppsøke lege hvis det er svært smertefullt. Vær også forsiktig med å blande noen renhold løsninger som kan skape en giftig gass.

 Hvis såret ser alvorlig eller smerte fører til en rimelig tid, for ikke å ta risiko - for å se en lege. Bruke sunn fornuft vil hjelpe deg å unngå de verste ulykkene.

  •  Folk kan lett brenne når de banker over en kopp varm kaffe.
  •  Aloe vera gel kan anvendes for å behandle mindre forbrenninger.
  •  Etseskader kan forebygges ved å bruke gummihansker ved håndtering av etsende stoffer.
  •  Være alvorlig nok til å kreve medisinsk pleie kontaktskader.
  •  For å hindre kuttskader av knust glass skal bli plukket opp med et papirhåndkle.
  •  Vaskekluter og håndklær bør aldri bli igjen på gulvet.
  •  Skli og falle ulykker er vanlig på badet.
  •  Papirhåndklær hendig for ulykker bør holdes hjemme.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha