Hvordan kan jeg velge den beste Anti-Spam Server Do?

 Å velge den beste anti-spam-server, må du finne en anti-spam-filter som vil beskytte din primære innboksen fra innkommende elektronisk spam og søppelpost. Den beste anti-spam programvare for serveren din vil også være en rekke andre funksjoner som vil beskytte din e-postkonto og bidra til å sikre helse og optimal ytelse på datamaskinen kjøre. For eksempel trenger du en anti-spam-server som ikke bare sorterer e opt spam, men skaper også en spam brannmur, med header og søkeord sjekker for å hindre visse meldinger fra å nå din viktigste e-post i innboksen.

 Hvis du er i markedet for en anti-spam-server, vil du legge merke til at selv de mest grunnleggende anti-spam filter løpet sortere ut søppelpost fra e-post som du trenger å lese vil gjøre. Når du velger den beste beskyttelse mot spam, bør du vurdere dine behov. Hvis datamaskinen er i et nettverk, må du sørge for at den beskyttelsen du velger faktisk åpne hver melding som kommer inn i nettverket ditt, og gi en grundig virussjekk.

 Hvis du er bare en anti-spam-server trenger for hjemme-PC, vil du ha en slik en høyt utviklet anti-spam filter er ikke nødvendig. I stedet kan det være lurt å beskytte som bare sortere e-posten din basert på bestemte søkeord og overskrifter. Hvis dette er tilfelle, må du sørge for at anti-spam programvare du velger, kan du sjekke din søppelpost, fordi selv den mest nøyaktige anti-spam filter noen ganger feil vil lage og sette legitim e-post til junk postkassen.

 En annen funksjon for å vurdere når du prøver å velge den beste anti-spam-server er advarselen metode som beskyttelse mot spam. For eksempel vil du kanskje vite når serveren oppdager spam, kan du sjekke denne måten hvis det er riktig å identifisere den innkommende meldingen var som useriøs e-post. Hvis anti-spam programvare inkluderer virusbeskyttelse, har du en server som vil varsle deg når det er behov for oppdatering velge. Noen servere med virusbeskyttelse, kan du selv lese om nye trusler og vil gi deg råd om hva du skal se etter når man vurderer virus på datamaskinen din.

 Det er viktig å huske at gratis e-postkonto tilbydere vanligvis tilby posttjenester som en del av deres grunnleggende tjeneste. Dette betyr at hvis du leter etter en anti-spam-server, bør du velge en som kommer til å ekstra langt for å beskytte datamaskinen eller nettverket. Hvis du opplever avgjøre saker du bør vite at de fleste anti-spam-filtre vil tilby gratis prøveversjoner som varer i et gjennomsnitt på ca 90 dager. En gratis prøveversjon er en fin måte å fortelle om en server som fungerer for deg.

  •  En effektiv anti-spam-server bør ikke bare en form for e-post spam, men å skape en spam brannmur.
  •  Den beste anti span programvare for dine servere vil ha en rekke funksjoner som beskytter e-postkontoen løp.
  •  Noen anti-spam-programmer enkelt filtrere e-post basert på en jevnlig oppdatert liste over kjente spammere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha