Hvordan kan jeg velge den beste Home Office Layout Do?

 Slå et ekstra soverom til et hjemmekontor er en vanlig praksis for mange fagfolk, men det tar litt mer planlegging enn et enkelt trykk på en pult i hjørnet. Et hjemmekontor layout kan gjøre arbeidet lettere og mer komfortabelt, eller det kan være enkle oppgaver til tidkrevende og frustrerende prøvelser. Det første trinnet i å velge den beste hjemmekontor layout er å finne ut hva slags arbeid du skal gjøre i verdensrommet, og deretter måle rommet for å finne ut hvor mye møbler og hva størrelser av møbler som du kan tilpasse i plass.

 Forsiktig målinger må tas i alle dimensjoner: høyde, bredde og lengde. Merke ned disse målingene og tegne en mock layout på et stykke papir. Når du har registrert et enkelt diagram, kan du begynne å gjøre litt shopping for møbler som du trenger for ditt hjemmekontor layout. Sørg for å vurdere lagring: Hvis du har flere filer som skal lagres, tar hensyn til ulike typer arkivskap og et skrivebord med integrerte fil skuffer. Tenk bokhyller også, men holde høyden på plass i bakhodet når du velger den beste enheten for deg.

 Etaten er åpenbart den viktigste møbel du kjøpe for ditt hjemmekontor layout. Det må ha tilstrekkelig arbeidsplass og lagringsplass for dine behov, men like viktig, det bør passe på rommet ditt. Hvis rommet er ekstremt liten, vurdere å kjøpe et hjørne skrivebord som er designet for å maksimere og minimere fotavtrykk av brukbare kontorlokaler. Hvis rommet er stort, kan L-formet skrivebord bli plassert i et hjørne i tillegg, og et skrivebord kan plasseres i en mer sentrert posisjon fra veggene. Noen ganger er det fint å få vekk pulten til en vegg for å åpne opp plassen og gjøre det føles større og mer komfortabel.

 Tenk på hva møbler i hjemmet kontoret layout som du sannsynligvis bruke mest og prøver å sette disse bitene tettere sammen. Dette reduserer mengden av bortkastet tid beveger seg i området, og vil også begrense graden av birefleks eller tapte gjenstander. Møbler som er rent dekorative, eller mindre vil bli brukt kan plasseres på mange vegger. Belysning skal være sentrert over pulten, eller nær nok til byrået at arbeidsplassen er tilstrekkelig opplyst til enhver tid.

  •  Arkivskap er avgjørende møbler i ethvert hjem kontormiljø.
  •  Hjemmekontor-outs er avhengig av formen og størrelsen på den tilgjengelige plassen.
  •  Tegnestifter kan hjelpe godt synlig keep viktige dokumenter.
  •  En kalender med viktige avtaler må være godt synlig i et hjemmekontor.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha