Hvordan kan jeg velge den beste Hydrating Body Cream Do?

 Velge den beste fuktighetsgivende kroppskrem betyr nøye sammenligne ingrediensene i forskjellige merker. En av de viktigste tingene du bør vurdere er at huden er i stand til å absorbere en del av det som er brukt. Hvis et hudpleie produkt er full av giftige kjemikalier, de kan gjøre veien inn i blodet og skade helsen din. For eksempel parabener er konserveringsmidler som vanligvis finnes fuktighetsgivende kroppskrem etiketter, men noen studier de har blitt knyttet til kreft. I tillegg, parabener, er det mange andre potensielt toksiske forbindelser i hudpleieprodukter, slik som de som også anvendes for å skape lukt; den beste kroppen fuktighetskrem er en som er fri for potensielt skadelige stoffer.

 Siden fuktighetsgivende kroppskrem antas å fukte og nærer huden, er den type olje som finnes i en formel svært viktig. Noen bedrifter velger mineralolje i sine formler, men mange produsenter hevder at olje er ikke det beste valget. De hevder mineralolje blokkering av porene og bidrar til utvikling av akne. Forskning har vist at selv en person kan gjøre mer følsomme for skadelige effekter av eksponering for solen. Av denne grunn kan det være best å velge en fuktighetskrem legeme, naturlige vegetabilske oljer som har vist seg å være sikker og effektiv for huden er i bruk.

 Forbrukere kan også finne de beste fuktighetsgivende kroppskremer takle kollagen og elastin. Kollagen er et protein som er ansvarlig for å bidra til å koble til og støtte kroppens vev og elastin, et viktig protein, gir huden elastisitet. Sammen kollagen og elastin bidrar til å holde huden fast og smidig, og hindrer sagging, rynker og linjer. Kroppen produserer mindre av både som folk alder, men bidra til utvikling av tørr, rynkete, slapp hud.

 En god fuktighetsgivende kroppskrem bør stimulere kroppen til å produsere mer av disse proteinene. Eksipienten Koenzym Q10, for eksempel sies å bidra til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Det kan også bidra til å gi frie radikaler, som kamp molekyler som bidrar til tap, sykdom celle, og tegn på aldring.

 Antioksidanter bør også finne en liste over ingredienser gjøre det beste fuktighetsgivende kroppskrem. Slike som Koenzym Q10, de hjelper kroppen nøytralisere de skadelige effektene av solens stråler, forurensning og andre problemer utenfor påvirke kroppen. Antioksidanter er også kjent for å virkningene av skader som kan oppstå i kroppen, slik skade som oppstår som et resultat av oksydasjon, som nøytraliserer en reaksjon mellom oksygenmolekyler og andre stoffer, herunder celler.

  •  En fuktighetsgivende kroppskrem kan inneholde antioksidanter, blant andre ingredienser.
  •  Et diagram av en yngre hud og for å vise hvordan nedgangen av modne skinnkollagen i alderen huden kan forårsake rynker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha