Hvordan kan jeg velge den beste Kitchen avfetter Do?

 En av de tingene du bør vurdere når du velger et kjøkken avfettingsmiddel er om det er trygt å bruke rundt mat. Du kan også være lurt å vite om det er anbefalt for en komfyr. Forsøk med en naturlig avfettingsmiddel, om mulig, hvilket betyr at produktet, ved å velge ikke inneholder aggressive kjemikalier. Alternativt kan det være lurt å rengjøre din egen løsning for å gjøre.

 I å utføre rengjøring av kjøkkenet, en av de store bekymringene som du måtte ha, er om produktet er trygt for bruk i nærheten av mat eller kjøkkenutstyr. Les etiketten på flasken nøye for å se om produsenten anbefaler dette. Unngå å kjøpe et kjøkken avfettingsmiddel som krever at du bruker latex hansker eller en maske, fordi disse indikatorene det inneholder kjemikalier som kan forurense mat eller kokekar.

 Velg et produkt som er laget for en ovn for å rengjøre denne enheten. Unngå å bruke ovnsrens, kan rengjøringsmidler på sprayboks som disse ripe opp overflaten på denne enheten. Prøver å unngå de som inneholder pulverisert rengjøringsmidler, da disse kan noen ganger bak en rest som er vanskelig å fjerne.

 Den beste kjøkkenet avfettingsmiddel er generelt en laget av naturlige ingredienser i stedet for sterke kjemikalier. Noen elementer som gir gode rengjøringsmidler inkluderer appelsinskall, sitronsaft og hvit eddik. De kan også bak en behagelig duft å forlate, slik at rommet lukter rent.

 En hjemmelaget avfettingsmiddel kan gjøres hvis du ikke er i stand til å ha et produkt du ønsker å finne i en butikk. Vanlige husholdningsartikler som såpe, eddik og natron kan brukes til å lage disse renere. Det kan plasseres i en forstøver, slik at den kan brukes på små områder, hvis det er nødvendig. Denne støvsugeren kan fjernes med henblikk på å tung fett fra bruken av en stiv børste eller stålull nødvendig.

 Hvis du gjør en avfettingsmiddel seg selv, kan den ekstra fordelen av den brukes til å ha gryter og bakeware. Du kan vanligvis få noen dråper av dette produktet på en vask full av varmt vann og la den nyte retter for ca 20 til 30 minutter. Det skyller vanligvis ren uten å etterlate rester også.

 Kjøkken kan være en av de rotete rommene i ditt hjem. Dette gjelder spesielt hvis du ofte bruker olje for å lage mat med. Heldigvis finnes det noen kjøkken avfetter alternativer tilgjengelig for å hjelpe deg med denne vanskelige oppgaven.

  •  Bikarbonat kan brukes til å lage et avfettingsmiddel.
  •  Appelsinskall kan brukes som et avfettingsmiddel.
  •  Hvit eddik er en god naturlig valg å bruke som et kjøkken avfettingsmiddel.
  •  Hjemmelaget avfettingsmiddel kan lages og lagres i sprayflasker.
  •  Unngå å kjøpe et kjøkken avfettingsmiddel som krever at du bruke gummihansker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha