Hvordan kan jeg velge den beste Plus Size Belt Do?

 Velge riktig plus size belte er i stor grad et spørsmål om personlig stil. Det er mange stiliserte pluss sized belter tilgjengelig å velge mellom. Finne en plus size-band som ser bra ut og holder buksa eller kjolen er stengt ikke så vanskelig som det en gang var. Prøver på tape før du kjøper vil bidra til å sikre at det er både funksjonelt og moderne.

 For menn størrelsen på dekket matcher den faktiske lengde belter mens womenâ € ™ s vanligvis preget av en størrelse. I USA, for eksempel, belter womenâ € ™ s varierer i størrelse fra extra small til ekstra stor. XS er vanligvis 24 inches og XL typisk 37-38 tommer. Ita € ™ s viktig å vite riktig størrelse, spesielt hvis du ikke er i stand til å prøve på, for eksempel når du kjøper på nettet beltet. Selskaper har ofte sine egne størrelsesparametere, så du bør kontakte selskapet selger beltet for å sjekke hva merkingen betyr størrelse.

 Når du velger en leiekontrakten, ita € ™ s best å ha minst to centimeter større enn midje eller der du vanligvis bærer beltet å kjøpe. En stor spenne vil legge lengde til pluss størrelsen beltet, så tenk på at når du sjekker beltet for størrelsen. For de som finner sin vekt varierende, velger en plus size belte som er laget av et elastisk materiale eller en som du kan justere størrelsen, for eksempel en kjede-link belte, er gode alternativer.

 Et pluss størrelse belte er tykkere i bredden vil vanligvis ser bedre enn en tynnere en, spesielt på kvinner. Bigger spenner også avsløre figuren mer og kan legge til en følelse av størrelsesforhold. Belt rase ofte ikke så stor for menn og kvinner fordi de er ofte begrenset av størrelsen på beltehemper.

 Plus size belter kommer i et bredt spekter av stilarter. Standardbelter som kommer i lær eller annet egnet materiale, er de mest vanlige størrelser, men det er også mulig en pluss størrelse bånd i slangefolie eller metall kjede-link. Mange kjøpe og klesbutikker, både online og murstein og mørtel steder, pluss størrelse klær belter, men det finnes også spesielle butikker som har plus size klær. Dersom du ikke finner din størrelse, vil noen selskaper lage et tilpasset belte på forespørsel. Selv om de ikke er oppført som en tilgjengelig tjeneste, kan de gjøre det hvis du spør.

  •  Kvinner som bærer plus size klær kan være et større utvalg på nettet eller gjennom kataloger.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha