Hvordan kan jeg velge den beste Water Garden Containere Do?

 Mange beholdere kan være egnet for konvertering til en vann hage. Velge riktig container er svært avhengig av hva slags vann hagen vil bli opprettet. Dype, brede beholdere er egnet for tillegg av gullfisk mens vann hager kan også være så liten som en tabletop keramisk gryte med noen få planter.

 En container vann hagen, i prinsippet er en over bakken basseng i en kunstig container. Mens alt kan gjøres vanntett i en vann hage, er det noen ting du bør vurdere som kan hjelpe plantene er plassert for å trives. Vann hage beholdere riktig størrelse for plantene som skal inkluderes i hagen. Planter er typisk porøs i egne beholdere og deretter inn i jorden ved bunnen av reservoaret. Det bør være nok plass til alle planter og nok plass til å kunne komme inn og trekke en plante til å dø av.

 Velg en vannbeholdere er dypere enn de plantene selv ringer for. Vanligvis, til et lag av leire, jord eller stein i bunnen av beholderen øker jord. De forskjellige planter krever forskjellige dybder, og dette vil være for en rekke planter. Slagg blokker eller tilsvarende materiale kan benyttes for å øke anlegg og for å skape den riktige høyde, og en lagdelt effekt i vannet hagen.

 Utvendig farge av beholderen kan velges for å passe hver type struktur, men interiøret farge vann hage beholdere er viktig for funksjonen av hagen. En mørk farge som svart eller mørk grønn faktisk kan bidra til å skape et mer stabilt miljø inne i hagen. Alger vokser mindre raskt mot en mørk bakgrunn. Hvis valget av en terracotta pot farget, er det tilgjengelig kit som ikke bare vil bidra til å hindre vannlekkasje, men også fargen på innsiden av beholderen. Hvis fisken vil bli lagt til verftet vil gjøre dem lettere å se mot vann hage beholdere med en mørk bakgrunn.

 En rekke elementer kan gjøres om til en container hage, selv om det ikke er det opprinnelige formålet, og tenke utenfor hagesenteret kan resultere i noen unike hager. Mange steder selger gamle fat gang brukt til alder alkohol; kuttes en i to ulike deler, langs innersiden, og får to vann hage beholdere for en kompletterende, multileveled funksjon. Svømmehaller kan også enkelt konverteres, noe som gjør det enkelt å lage en vann hage som passer for unik innredning av et hjem.

  •  Gullfisk kan gjøre det bra i brede, dypvanns hage beholdere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha