Hvordan øke kjørelengde på Honda Splendor

 Sykler som Honda Splendor allerede få bedre drivstofføkonomi enn nesten alle biler på markedet. Men det er fortsatt måter å forbedre drivstofføkonomien på bilen. Forbedre drivstofforbruk gjør hver tank varer lenger og fordeler miljøet ved å spare drivstoff begrensede ressurser. Du kan gjøre mindre endringer i hvordan du kjører og vedlikeholde din Honda Splendor sykkel for å spare drivstoff og øke drivstofforbruket.

 Instruksjoner

 Hold motoren i Honda Splendor. Ved å utføre en motor regelmessig vedlikehold av motorsykkelen, kan du holde den i god drifts ideelt. Den beste tilstand av motoren din er, jo mindre vil det ha å arbeide for å mate motorsykkelen. Mengden av motoren din har å jobbe har en viktig effekt på denne type drivstoff forbruk av motorsykkelen til å fungere.

 Hold kjørehastigheten. Din Splendor oppnå sitt beste drivstoff kjørelengde når du opprettholde en konstant fart nedover veien. Fartsovertredelse bruker mer gass, så hyppig akselerasjon og retardasjon og da, bare for å akselerere igjen et par minutter senere, tar sitt toll på drivstofføkonomi av kjøretøyet.

 Slå av sykkelen hvis du forventer å bli sittende på ett sted i en lengre periode. Ikke la din Splendor å sitte og inaktiv i lange perioder av gangen. Tomgang avfall drivstoff og produserer utslipp som kan skade miljøet.

 Hold dekkene har riktig lufttrykk din Splendor. Dekk med lav innvirkning både på sykkelen og dens drivstofforbruk behandling evner. Lavt dekktrykk fører til at motoren på motorsykkelen til å jobbe hardere fordi selv litt for lavt dekktrykk øker drag på sykkelen.

 Kombiner turer på sykkelen. Prøve å oppnå så mye som mulig på en gang, i stedet for å gjøre flere turer for å utføre oppgaver.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha