Hvordan øke lastebilens GVWR

 Med mindre du eier en sertifisert body shop, juridisk sett, er det ingen måte å øke totalvekt av lastebilen. Denne rangeringen kommer fra bilprodusenten, og er lik den tomme vekten av lastebil og slepekapasitet og lastekapasitet. Det svake leddet definerer sine lastebil vekt grenser. Dette kan være suspensjon, fjærer, dekk, aksler eller andre vektbærende delen av kabinettet. Eiere av private biler, derimot, kan gjøre mye for å øke laste og slepekapasitet av en lastebil.

 Ting du trenger

 Metriske og standard stikkontakter, komplett sett

 Key metrisk og standard, komplett sett

 Skrutrekkere, komplett sett

 Penetrating Oil

 Skjærende verktøy som kverner, bajonettsag og lykt

 Sveiser og sveising forsyninger

 Instruksjoner

 Identifisere svake leddet av lastebilen ved å søke sine vektbærende komponenter. For eksempel si at en bestemt lastebil har et par Dana 44 aksler verdsatt til £ 3,500. Dekk nominell last-99 £ 1,709. hver og fjærer med 5 inches av reiser £ 270 per tomme. Dette eksempelet er ganske typisk i løpet av våren satsen er den begrensende faktoren til £ 5,400.

 Skift eller styrke det svakeste leddet med noe av en høyere vekt rating. I eksemplet, kan eieren av kjøretøyet velger å installere et sett av kilder med stive blader. Dersom nye bladfjærer har 5 inches av reiser £ 500 per tomme av reise, ville den nye Spring kvalifisering være £ 10.000. . Worldwide, dette utrolig stive fjærsett jouncy et resultat, hard-rock tower hver gang bilen fungerer uten last. Det er av denne grunn at mange lastebileiere velger å installere flere kollisjonsputer som gir ekstra støtte når det er nødvendig.

 Sett på neste svakeste ledd. I dette eksempelet er kjøp av aksjer 99 dekk belastning indeksen vurdering den begrensende faktoren. Nye dekk med en pakke verdsatt til £ 2,469. bringe totale dekk evalueringer opp til £ 10,596.

 Installere et mer robust sett med aksler. I eksemplet paret Dana 44 aksler begrenser lastebilens lastekapasitet på 7000 pounds. De erstattes av et sett med solide Dana 60 aksler vil merke akselen opp til £ 11,000.

 Fortsett å erstatte de svake ledd i bærende komponenter av lastebil på denne måten før de er alle innenfor målområdet. I dette tilfellet ville det være ca £ 10.000. På en gjennomsnittlig, en lastebil, må du kanskje erstatte suspensjon foringer, driv u-ledd, drivaksel, boksen overføring og overføring. Vurdere å installere en ekstra overføring oljekjøler for å hindre overoppheting av sendingen under belastning.

 Hint

 Produsenter gjør kildene i det svake leddet i lastebilen for en grunn. Det er langt bedre å la fjærene ned under tung belastning enn risikoen blåser et dekk, en brukket aksel eller en U-joint eller ødelagt girkasse. Holde våren rate på mindre enn noe annet så det gir selger primært dyrt.

 Kjøring med tilhenger kan dramatisk endre vektfordelingen av lastebilen. Vurdere å installere en "svanehals" seng montert stikk til å sette vekten av tilhengeren rett på bakakselen i stedet for hengende på støtfangeren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha