Hvordan kjøpe en bil på en søppelplass

 Skraphandlere kan være en skatt hvis du gjenoppbygge en bil eller på jakt etter en bil deler eller billig. Bilene ble funnet i en søppelplass vil ofte alvorlig skadet, men hvis du vet hvordan å reparere et kjøretøy og ikke bryr seg til å sette mange timer å fikse bilen, kan det spare deg for mye penger. En bil kan enkelt kjøpes på en søppeldynge i noen få enkle trinn.

 Instruksjoner

 Finn en dump i ditt område. Å kjøpe en bil på en søppelplass, må du først finne en dump i ditt område som selger til det offentlige. Dette kan enkelt gjøres ved å se i din lokale telefonkatalogen eller i den elektroniske versjonen av telefonboken. Ring pausene du har funnet, og sørge for at de selger til det offentlige.

 Søk bryter for den bilen du ønsker å kjøpe. Du vil mest sannsynlig vil ta med venner til å hjelpe deg med å finne og hale bort bilen du har funnet. Hvis du ikke vet mye om å reparere biler, også bringe en klarert mekaniker for å hjelpe deg å bestemme hvor bilene i søppelplass ville være best for gjenoppbygging og restaurering.

 Forhandle frem en kurssensitiv. Hvis du ønsker å kjøpe en bil fra en søppelplass, vil du sannsynligvis være i stand til å forhandle om prisen på bilen med den personen som fører saken. Spør dem hvor mye de er villige til å selge og å forhandle prisen før du føler det er riktig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha