Hvordan kjøpe en motorsykkel i Spania

 Utlendinger kan kjøpe spansk motorsykler registrert i Spania, så lenge de har enten en offisiell oppholdstillatelse, kalt residencia, eller bevis på at de har et hus i Spania, en leieavtale for minimum ett år, eller / NIF NIE-nummer, som er identifikasjonsnummeret til en utlending i Spania. Hvis du kjøper en motorsykkel fra en forhandler, vil de vanligvis håndtere registrering og overføring av eierskap og kan ha sine egne forsikringsordninger. Forsikring er obligatorisk for alle biler på veien i Spania.

 Ting du trenger

 Identitetsdokumenter

 Bevis på adresse

 Instruksjoner

  •  1

 Bestem om du ønsker å kjøpe en ny motorsykkel eller en annen hånd. Forhandlere har vanligvis to typer sykler for salg, eller du kan sjekke annonser i lokale aviser, nettsteder eller supermarkeder Warning råd for nye og brukte motorsykler. Rubrikkannonser i Motor i Mano, annonse Motor, Auto bryt eller ekte Coche er et godt sted å begynne.

 2

 Sørg for at leverandøren har alle juridiske dokumenter og navnene på de dokumentene matche selgers identitet dokumenter. Selgeren må gi: vognkort, et gyldig ITV testsertifikat, kvittering for kommunale kjøretøy og hans egne personlige identifikasjonspapirer, som for eksempel et kart / NIF NIE.

 3

 Utvikle en salgsavtale eller spør selgeren en faktura. I begge tilfeller må det spesifisere detaljene i bilen, navn på kjøper og selger, prisen, og dato og klokkeslett for transaksjonen er avtalt. Dato og tid er viktig for alle ubetalte bøter går til riktig eier.

 4

 Få en overføring av eierskap form, som du kan laste ned fra nettsiden til DGT. Dette er en dobbel form, slik at kjøper og selger beholde en kopi. Sørg for at de to kopiene er signert. Å ha en bank sjekk gjort til kjøperen for full pris. Dette er den sikreste betalingsmåten for både kjøper og selger, og er den mest allment akseptert form for betaling for private transaksjoner i Spania.

 5

 Lag eierskifte av Jefature Trafico. Kostnadene kan variere avhengig av størrelsen på motoren. Ta en kopi av registreringsdokumenter, identitet og bevis på adresse, en kopi av kjøpekontrakten og sertifikatet ITV, med utfylt overføring av eierskap dokumenter, tjenesten trafikk. Du kan deretter forsyne forhandleren med bevis på at alle papirene var riktig registrert og sykkelen er nå på dine vegne.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha