Hvordan kjøpe en radar detektor

 Den mest opplagte måten å unngå fartsovertredelse, selvfølgelig, er ikke å akselerere. Men hvor er moroa i det? Crafty produsenter, slik som Escort, Valentine, Bel-Tronics og Cobra, utviklet avanserte radarvarslere for å holde de blinkende røde lys i bakspeilet.

 Instruksjoner

 Forstå at radaren brukes av representanter for politiet fungerer ved skinner mikrobølgeovn projektorer på veien. Når bilen din er innenfor rekkevidde, spretter bjelken ut av det. Radarantennen beregner hastighet fra de refleksjoner den mottar.

 Bestem hvor du vil montere radar detektor - frontruten, dashbord eller solskjermen, for $ 50 til $ 100 - eller har installert tilpasset oppover på $ 1.000. Når anordningen er montert i betydelig grad påvirker detekteringen av signalet - høyest mulig. Tenk også, hvis du bruker den i et bestemt kjøretøy eller i flere biler.

 Shoppe rundt for en radar detektor som er mest hensiktsmessig for dine kjørevaner. Jo større følsomhet for deteksjon, jo mer effektiv vil det være. En erfaren selger som kan hjelpe deg å finne den beste detektoren plassering for deg.

 Se etter en enhet som detekterer et bredt frekvensområde eller bånd, inkludert laser. radar våpen politiet bruke en rekke frekvenser til klokke fartssyndere. Hvis du ønsker å være stealthy, se etter VG-2 varsling, som beskytter ditt kjøretøy fra VG-2 radar deteksjon og gjør detektoren umulig å oppdage. Sjekk med en leverandør for frekvensen i ditt område.

 Hint

 Radarvarslere er ikke idiotsikker. Du kan få falske positiver eller bli varslet for sent for radar pistol bak en bakke eller i en kurve.

 radarvarslere er ulovlig å bruke i noen kanadiske stater og provinser, og på noen biler. Adlyde lovene i de landene der du kjører.

 Unngå radar jammers: De er ulovlig og ikke fungerer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha