Hvordan kjøpe Yokohama dekk

 Dekkene har en begrenset levetid. Ikke bare marsjer slitasje, gummiblandinger svekkes med alderen og kan svikte. Så dekkene må skiftes ut med jevne mellomrom. Dette er en trinnvis guide til hvordan du får det beste sett med dekk Yokohama for ditt kjøretøy.

 Instruksjoner

 Søk Yokohama dekk du trenger på nettstedet Yokohama Du kan søke etter biltype, bilmodell, dekkstørrelse eller dekknavnet. Rull for ditt kjøretøy. Nettstedet vil gi deg en idé om hva slags funksjoner som er tilgjengelige.

 Klikk på fanen forhandler og velge en megler. For personlige vehcles, gjør at nettstedet du søke Yokahama per kjøretøy og postnummer.

 Skriv ut uniformen kvalitets året dekk Yokohama Tire side å samsvare med UTQG. Test data er gravert på sideveggen, og kan gi deg en idé om hvordan dekket vil vare.

 Besøk forhandleren og lese dataene på UTQG dekk. Treadwear er et mål på bærekraft slitebanen. En treadwear rating på 200 betyr rullende dør to ganger bedre enn standard, som er en rating på 100. Det er også rangeringer for trekkraft, temperatur motstand og andre kvaliteter.

 Enige om en pris med din forhandler. Husk at arbeidet med installasjonen kan øke kostnadene. Det er handlingsrommet her i forhandlingene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha