Hvordan klarlakk Glassfiber

 Glassfiber brukes på mange biler, og på visse lastebil karosserideler. Mange high-end sportsbiler har paneler og fiber karosseri spoilers fulle glass. Dually Lastebiler med senger eller senger side skritt med glassfiber for sidene av sengene. Når disse plater i glassfiber legeme er skadet, er reparasjonsprosessen forskjellig fra den til platemetallet reparasjon. Den gjennomsiktige malingsbelegget prosessen er også litt forskjellig, men kan gjøres ved hjelp av et materiale fra en auto deler.

 Ting du trenger

 1 200 sandpapir

 Vann

 Voks og fett remover

 Cloth

 Klart strøk maling

 Instruksjoner

 Sliping overflaten av glassfiber med 1 200 sandpapir og vann. Hold sandpapir flatt på overflaten og helt dynket i vann mens sliping. Dette kan gjøres på en maling grunning. Ved hjelp av høy korn sandpapir gitt en ekstremt glatt overflate uten å skade malingen. Skyll glassfiber og la tørke helt.

 Tørk hele overflaten med en klut og voks og fett remover. Dette fjerner støvpartikler av voks og fett kan være skadelig for det gjennomsiktige laget ferdig en gang tørr. Voks og fett remover fordamper raskt og ikke trenger å bli renset.

 Fordampe tre eller fire tynne lag av transparent maling på glassfiberen. Vent fem minutter mellom hvert strøk. Hold sprøyten 6-8 inches fra overflaten og ved hjelp av skudd fra venstre til høyre. Vente en hel dag før du berører overflaten, eller fingeravtrykk kan være i tørr etterbehandling klarlakk.

 Hint

 Aldri spray klarlakk maling inne i et lukket bygning uten tilstrekkelig ventilasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha