Hvordan Knits Uten en overlock søm

 Lyst til å sy et strikket plagg, men bare din standard gamle symaskin. Så en overlock er ideell for strikkevarer, hjem kloakk sy strikker var lenge før overlock ble populært. Sergers bruke en pisk sting å sy, fullføre og trim sømmen i en operasjon. Selv eldre maskiner kommer med en lås sting for strikker, men du kan fungere sammen med strikkevarer kun ved hjelp av en rettsøm eller sikksakk.

 Ting du trenger

 Saks

 Wire

 Dobbelt nål symaskin

 Machine synål ball

 Instruksjoner

 Still inn stinglengden litt lenger enn normalt. Ni punkter per tomme arbeid. Plasser strikke i symaskinen foten presser, som du ville gjort for vevd stoff. For dobbel strikking, søm 5/8 tomme. For en enkelt strikke, sy en søm kvart tomme. Enkel strikket stoff har en tendens til å rulle i kantene, slik at det er behandlet litt annerledes.

 Dra forsiktig på stoffet mens du syr, til litt strekke strikking. Dette skaper komfortabel i masker, slik at de ikke bryter når stoffet strekkes.

 Komplett dobbel søm 5/8 tommers strikket med en sikksakksøm, hvis du ønsker det. Strikker ikke rulle som vevet materiale, så er det vanligvis ikke er nødvendig å fullføre søm kantene. Trykk sømmen 1/4 tommers av en enkelt celle av en side og topp sting det.

 Hem strikkede plagg med sikksakksøm. Eller bruk en tvillingnål å sy en rett søm, å trekke forsiktig i stoffet som før.

 Hint

 En kule nål for en symaskin er avrundet på tuppen slik at du ikke skjærer sønn strikking. De kan finnes i de fleste stoff butikker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha