Hvordan Knox gelatin Gel Stearinlys

 Stearinlys i moderne tid har utviklet seg til noe mer enn en enkel lyskilde. Lysene er dekorative, legge til en personlig touch til et hjem og velkommen besøkende med visuell appell og hyggelige dufter. Butikker eksistere som selger stearinlys som ikke er ment for bruk som aldri stearinlys, inkludert komplekse voks skulpturer i seg selv og elektroniske stearinlys som fungerer som dekorative potpourri varmeovner. Gel lys er kanskje den enkleste formen for dekorative stearinlys båter, krever bare noen få enkle ingredienser.

 Ting du trenger

 Glasskrukker

 Komfyr

 Pot

 2 kopper destillert vann

 Oljen 10 til 20 dråper duftende

 2 til 4 dråper konditorfarge

 4 Knox gelatin pulver pakker

 Spoon

 Stearinlys veke

 Skalldyr

 Glassperler

 Marbles

 Kunstige blomster

 Tannpirker

 Rod

 Plastfolie

 Instruksjoner

  •  1

 Vask glassene du ønsker å bruke for lys og la dem tørke helt. Hvis pottene tidligere hatt stearinlys, og har leftvoksrester, skrape bort så mye voks som du kan og bruk av kokende vann for å fjerne resten.

 2

 Kok en kopp destillert vann i en gryte på komfyren. Med destillert vann vil bidra til å forhindre mugg. Du kan også legge til en spiseskje salt eller 2 ss. vodka til mix for å forhindre en ny mold.

 3

 Legg 10-20 dråper scented olje til mix, avhengig av hvordan du vil ha sterk duft av stearinlys er. Dråper duft du legger til, vil jo sterkere duft være. Du kan kjøpe duftende oljer i de fleste båter butikker.

 4

 Tilsett noen dråper konditorfarge hvis du vil at lyset å være farget. konditorfarge er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker.

 5

 Legg fire pakker av Knox Gelatin-pulver til den kokende blanding. Blandingen ble omrørt inntil gelatinpulver er helt oppløst. Du kan kjøpe Knox gelatin pulver i de fleste dagligvarebutikker.

 6

 Ta kjelen som inneholdt blandingen fra varmen og tilsett en kopp kaldt vann eller destillert romtemperatur ble blandingen. Bland godt.

 7

 Hell blandingen i glassene, fylle potten med ca 1 tomme av felgen.

 8

 La glassene avkjøles i ca fem minutter. I mellomtiden veken lyset segmenter lik høyden av potten kuttet. Du kan kjøpe stearinlys veker i håndverks butikker.

 9

 Sett veken av lyset i midten av gelen inne i glasset. Gelen blir bare litt definert, slik at veken lett trenge inn i gelen, mens den lette gelen fasthet til å forbli på plass.

 10

 Legg tillegg, slik som skjell, glatte steiner eller kunstige blomster frost ved å plassere dem på geloverflaten og trykke ned med en tannpirker, pinne eller smør kniv. Gelen vil alltid konsoliderer og eventuell punktering gjort i gelen vil stenge gelen fortsetter å størkne.

 11

 La lyset avkjøles helt.

 12

 Pakk lyset i plastfolie for å bevare duften til du velger å bruke den.

 Hint

 Dekorer lysestake med blonder, bånd, perler, maling eller andre tillegg til å tilpasse.

 Ikke brenn lys laget med Knox gelatin. De er bare for dekorative og aromatiske formål. Knox gelatin vil ikke brenne. Du vil bare skade dekorative stearinlys prøver å brenne den. Hvis du ønsker å lage en gel stearinlys for å brenne, bruk en gel stearinen, kan du kjøpe på håndverket butikker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha