Hvordan knytte Bluetooth-enheter

 Bluetooth-teknologi kan to Bluetooth-enheter kan kobles sammen slik at de kan kommunisere med hverandre ved radiobølger. Å lytte til din favoritt radiostasjon på bilradioen, må du sette radioen til hyppigheten av denne stasjonen. Bluetooth-enheter må også settes til riktig frekvens til å være sammen. Denne koblingen må også være spesifikke for begge enhetene i spørsmålet unngå å knytte utilsiktet til andre Bluetooth-enheter. Point to Bluetooth-enheter planlegge prosessen til den andre kalles "paring". Hver Bluetooth-enhet kommer med produsentens instruksjoner som spesifiserer hvilke knapper de skal trykke på det og hvordan du kan endre innstillingene for vellykket paring. De fleste Bluetooth-enheter er svært intuitivt og kan konfigureres av brukeren mens du følger instruksjonene på enheten, men den samlede målrettet prosess er vanligvis det samme.

 Instruksjoner

 Plasser de to Bluetooth-enheter innenfor en meter fra hverandre for å sikre at de er innenfor radiorekkevidde for sammenkobling.

 Snu og satt en av de to Bluetooth-enheter i "deteksjon modus." Etter at apparatet A er deteksjon modus, den andre spilleren, enheten B, kan bli oppdaget. Du vil finne et alternativ for å aktivere påvisning modus når du navigerer deg gjennom Bluetooth-innstillingene på enheten A. Alt du trenger å gjøre med enheten B er å slå den på.

 Sjekk listen over oppdagede enheter på enheten A og velg enheten fra listen B. Device B vil ha en lett identifiserbar navn, for eksempel en telefon eller et headset, som vanligvis inneholder navnet på produsenten eller modellnummer.

 Skriv inn passordet når enheten A ber deg om å gjøre det. De to enhetene A og B-enheter må bruke det samme passordet for å sikre tilkoblingen. Vanligvis er standardnøkkelen 0000 for begge enhetene. Når du har skrevet inn passord, vil de to enhetene "snakke" med hverandre og sørge for at de har samme autentiseringsnøkkel. Hvis de to tilgangsnøkler er de samme, er et par av tillit automatisk opprettet.

 Begynn å bruke Bluetooth-enheter å utveksle data.

 Hint

 Samsvarende prosessen er en enkelt hendelse, vil de to enhetene huske paringsinformasjonen. Etter Bluetooth aktivering mellom de samme to Bluetooth-enheter som bare trenger å være aktivert eller deaktivert. Innføring av en ny enhet eller tilbakestille en av to opprinnelige eksisterende enheter krever reparasjon.

 I løpet av de to enhetene er fysisk, vil signalet være mer mellom dem. Bluetooth-enhet Rekkevidden er vanligvis 10 meter, eller 33 fot.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha