Hvordan koaksial kabler fungerer?

 Hva er koaksialkabler?

 Koaksialkabler er i hovedsak bare wire kabler som bærer radio- og fjernsynssignaler. De brukes for fremstilling av TV-nettverk fra en distributør av ulike hus, noe som er grunnen til at tjenesten er kjent som kabelkanaler. Deres distinkt form tykk rund er på grunn av et tykt indre lag av isolasjon som er utformet delvis for å redusere virkningen av magnetiske felter på signalbærekabelen, så vel som å redusere mengden av signaltap som Produktet som signaler passerer gjennom lange lengder av koaksialkabel.

 Struktur

 Det er fire deler til en koaksialkabel. Den første er kjernetråden, som er helt runde og sylindriske. Da et tykt lag av isolerende plast eller annet inert materiale, ikke-ledende. Bortsett fra at et tynt lag av metallkledning, som også bærer et signal. Endelig er det ytre lag tykk plast, utformet for å beskytte metallkledning.

 Hvordan koaksial kabler fungerer?

 Signalet omfatter en koaksialkabel overføres samtidig gjennom kjernetråden og den separate metallkappen. Dette er gjort fordi de to ledere genererer et magnetisk felt, som alle er elektrisk ladet tråd gjør. Når imidlertid to motsatt ladede magnetiske felt som genereres av de to ledere er i kontakt med hverandre, feltene oppheve hverandre. Dette gjør at kabler skal plasseres nær annet følsomt elektronisk utstyr og andre metallgjenstander uten fare for kabler fungerer som magneter. Det forhindrer også eksterne magnetiske felt for å endre signalet bærekablene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha