Hvordan koble en controller VTEC

 Betyr VTEC variable ventiltider og løft elektronisk kontroll. Enheten for VTEC velger elektronisk mellom to forskjellige posisjoner Tre kamaksler og lar motoren gå optimalt både høye og lave omdreininger per minutt. VTEC ble oppfunnet av Honda, og det er allerede inkludert i mange Honda biler. For å installere en VTEC i et kjøretøy som ikke allerede har en, må den være koblet til motorens styreenhet.

 Ting du trenger

 VTEC-enhet

 Skjærende tenger

 wirehoods

 Plugger

 Instruksjoner

 Data innstillings Legg merke til bilen din? € ™ for lyd, navigasjon og andre elektroniske enheter i biler som støttes av strøm på batteriet. Fjern batterikabelen til den negative polen. Å gjøre dette vil hindre eventuelle kortslutninger. Se ledningsdiagrammet på bilen din? € ™ og finn motorstyreenhet.

 Koble ledningsnettet VTEC porter ECU. Fest den røde ledningen til VTEC til tenningsstrømporten. Den grønne ledningen kobles til babord motor rotasjon signal. Fest den grå ledningen til havnen i throttle signal. Fest den svarte og den brune ledningen til dirigent jordet på ECU. Fest den oransje ledningen til port VTC cam signal. Fest lyseblå ved havnen i TDC signal. Fest den blå ledningen til havnen i VTM signal. Se ledningsskjemaet som følger med enheten VTEC gjennom hele denne prosessen.

 Skjær trykket signalledningen koblet til ECU. Installer en oppføring til dette punktet. Koble ledningsnettet VTEC levende lys. Cap ubrukt sønn. Koble den negative polen på batteriet. Sett VTEC til spesifikasjonene til Manufacturera € ™.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha