Hvordan koble en Sportster Turteller

 Harley-Davidson Sportster motorsykler serien er utviklet med samme ytelse og bekvemmeligheten av moderne sykler kombinert med klassisk design av vintage Harley. De kommer ikke alltid akkurat som du vil rett ut-of-the-box, og vite hvordan du legger til egendefinerte tilbehør som målere, må tilpasse Sportster. Harley-Davidson produserer en turteller kit som kan brukes til å legge til en måler turteller ved måleren installert på fabrikken for tilpasset klassen anlegget.

 Ting du trenger

 Sport turteller kit

 Stripper

 Krympverktøy

 T-25 Torx driver

 Sekskantnøkkel 3/32 tommers

 1/4 tommers sekskantnøkkel

 Standard gullsmed skrutrekker

 Nebbtang

 Instruksjoner

 Fjern de to boltene på toppen av speedometer med 1/4 tommers umbrakonøkkel og fjern speedometer. Skru de to skruene som fester styrefestet på plass med umbrakonøkkelen 1/4 inches. Dette klippet er i midten av styret. Sette disse to bolter til side for senere bruk.

 Skru av lokket på øvre gaffel braketten med sekskantnøkkel 1/4 inches. Den øvre gaffelholder dekselet er plassert under styret der forgaffelen vedlagt.

 Fjern de fire Torx skruene på sidene av dekselet til bakre heis med en Torx T-25. Baksiden av stigerøret hetten er like under plasseringen av klemmen av sykkelstyret.

 Løfte tappene på hver side av det elektriske ledningsnettet fra et panel med en standard skrutrekker gullsmed. Trekk selen riser å eksponere Deutsch kontakt. Dette er den kontakten som styrer de elektriske ledningskomponenter i styret. Koble Deutsch kontakt.

 Bruk gullsmed skrutrekker for å tvinge den sekundære låsen på Deutsch kontakten. Låsingen skjer oransje plast og har fire firkantede hull 12 og de små sirkulære hull. Dette vil utsette endene av styret sønn komponenter.

 Fjern følgende sønn: Orange / Hvit, Hvit / Grønn, Brun / Purple og Black. Ikke fjern noen av de andre sønn. Fjern disse sønn en om gangen ved å løfte låsetappen holder hver enkelt opp med en gullsmed skrutrekker og dra på ledningen.

 Skjær den sorte ledningen ledende Deutsch kontakten på speedometer med et par av nebbtang.

 Skru på nullstillingsbryter oppstart speedometer mot klokken til det kommer av.

 Fjern de to skruene som fester bakplaten på speedometer med en umbrakonøkkel 3/32 tommer. Fjern bakplaten og ledningsnettet til baksiden av speedometeret. Fjern speedometer forseglingen fra bunnen av speedometeret. Trekk telleren fra sin støtte, slik at den øverste pakningen på plass.

 Plasser speedometer i dobbel brakett som følger med settet Sport turteller. Koble ledningsnettet til speedometeret i Deutsch-kontakt.

 Montere ledningsnettet for speedometeret ved å plassere den oransje ledningen inn i hullet helt til venstre, den sorte ledningen inn i neste hullet på høyre og rosa hullet i neste hullet på høyre. Skjær den motsatte enden av den oransje ledningen med nebbtang.

 Smekk ferdig ledningsnettet til baksiden av turtelleren. Skyv speedometer på den tomme siden av dobbelt torget, ved siden av speedometeret.

 Finn den sorte ledningen du klippe som kjørte før speedometeret i Deutsch-kontakt og strippe ham for hans ende med en wire stripper. Strip endene av den svarte sønnen til turteller og speedometer og vri sammen. Crimp de to sønn sammen med den medfølgende kontakten med turteller kit med en krympetang. Gjør det samme med den oransje sønn.

 Sett hver sønn i Deutsch kontakten inn de riktige stedene, og deretter erstatte den oransje sekundære låsen.

 Bytt ut det elektriske ledningsnettet panel ved å løfte dens festeører med en gullsmed skrutrekker og prøv igjen. Sett på styret klemmen og fest den på plass med to bolter, men ikke stram. Sett på lokket av stigerøret før med fire T-25 torx-skruer. Sett på dekselet på øvre gaffel braketten med sekskantnøkkel 1/4 inches.

 Installer den nye doble støtten skranke / turteller opp på styret klemmen og skru til med sekskantnøkkel 1/4 inches. Stram til styreklem bolter med sekskantnøkkel 1/4 inches.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha