Hvordan koble en surround sound system til en datamaskin

 Koble til en plug and play surround system til en datamaskin tar noen minutter, men et surround system koble til en hjemmekino tar mer arbeid. Datamaskiner er i stand til å gi et bedre surround lyd kvalitet enn de fleste DVD-spillere og blitt et populært alternativ for å betjene de komplekse systemer hjemme. Tilkobling av surroundlyd til en datamaskin i et rom i huset tar tid og litt planlegging.

 Ting du trenger

 Digital PCI-kort

 Surround sound mottaker

 Kabler

 Kalibrering plate Audio

 Analog Støymålere

 Instruksjoner

 Installer en surround lyd kan høres kort i en ledig PCI-spor i datamaskinen. Se etter et lydkort som har en HDMI-utgang, lyd og video, eller en koaksial digitalutgang.

 Utfør en HDMI-kabel eller en digital koaksialkabel mellom datamaskinens utgang og inngang på surround sound mottaker som kan. Tildele riktig inngang på mottakeren i henhold til produsentens instruksjoner og lese en DVD eller CD du må sjekke lyden.

 Sett inn en lyd kalibrering plate i DVD-stasjonen bay på datamaskinen. Still mottakeren til å kanalinnstillingsmenyen og starte kalibreringen platen. Noen mottakere vil du gå ut av menyen og gå tilbake for å justere nivået for hver kanal.

 Sett den analoge lyden meter, sette den til "Slow" og "C" og ta plass i midten av lytteområdet. Starter kalibreringen platen og justere hver kanal opp og ned til du får det samme nivået på hver teller. Justere subwoofer kanal 10 desibel høyere enn resten av høyttalerne og bekreft innstillingene på mottakeren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha