Hvordan koble opp Christmas Lights høyttalere

 Heng en streng med julelys til en høyttaler, slik at lysene blinker i takt med musikken er et triks for å legge til atmosfæren i et rom og nyt musikken til et annet nivå. Selv om det finnes programmer og dyre deler av utstyret som du kan bruke til å bli en datamaskin til store sett med lys, kan du få en rask, småskala effekt uten verktøy eller spesialutstyr.

 Ting du trenger

 kappe / strippere

 LED julelys

 Stereo med separate høyttalere

 Instruksjoner

 Skjær et snitt på 10 eller flere julelys fra et sett, kutte bare ledningen som går fra første lyspære i den delen du vil bruke, og ledningen som går fra siste pære i den seksjonen du ønsker bruke - ingen sønn mellom hver pære. Nummeret du kan drive avhenger av strømforbruket være speaker, men starter med 10, som du enkelt kan redusere antallet dersom det ikke er nok strøm. En plaststrimmel på en halv tomme ledning til hver ende av strengen av lys.

 Trekk ut stereo og høyttalersystem fra stikkontakten i veggen. Trekk ut kabelen som fører til kabinettet iden av hovedenheten i stereohøyttaler. Kutt begge ender av ledningspluggene. En plaststrimmel på en halv tomme fra endene av hver ledning.

 Ta den ene enden sønn strippet julelys og hold den ved siden av en av over nakne ender av høyttaler, slik at de er parallelle og deres tips er pekt i samme retning. Tvinn de nakne delene sammen. Gjør det samme med den andre ledningen og den andre enden av settet av julelys.

 Finn de røde og sorte kontaktene på baksiden av høyttaleren. Disse er tatt fra hvilken man trukket den røde og den sorte caps - caps som var ved enden av ledningen for å nå høyttaleren fra hovedenheten av stereo. Skyv strippet enden av den røde tråd og tråd av lys som det er inngått den røde kontakten som du dro den ut. Gjør det samme med den sorte ledningen, legg den tilbake i svart kontakten.

 Lim dem på plass lysene på toppen av høyttaleren eller hvor du vil. Koble stereo tilbake og spille en sang. Lysene skal blinke sammen til rytmen. Hvis de er for lavt, koble stereoanlegg og høyttalere til å plugge inn i veggen. Rett kapslingen og vaieren av lys i den ene enden og kutte noen lys av seksjonen lys. Strippe den nye enden av ledningen julen lys, slå igjen med høytalerledningen, koble stereo tilbake og prøv igjen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha