Hvordan koble opp trådløst Surround Sound

 Mens den trådløse surround lyd er lettere å gjennomføre enn tradisjonelle høyttalerledningen, kan det likevel være litt forvirrende hvis du aldri har gjort. Ikke bekymre deg om, er å slippe sønnen skal spare deg bryet og med et par tilkoblinger, er du klar for å nyte ditt system. En ekstra bonus er at fordi høyttalerne er trådløse, kan du enkelt flytte uten å bli låst i investeringen.

 Ting du trenger

 Digital lydkabel

 Høyttalerkabel

 Batterier

 Instruksjoner

 Plugg senderen. Senderen er komponenten som kobles trådløst til lydkilden for eksempel en TV receiver, DVD-spiller eller hjemme og sender lydsignaler til høyttalerne. Når det er mulig, kan du bruke en digital kabel for å koble den digitale utgangen på kilden til senderen. Du må kanskje også å få kontakt med en høyttalerkabel, analog kabel eller hodetelefonkontakten avhengig av utstyret ditt.

 Sett opp mottakeren. Du kan ha en egen mottaker i ditt surround system trådløst. Mottakeren fanger overføringen fra senderen og kraften av høyttalerne. Andre systemer bruke integrerte mottakere innenfor høyttalerne seg selv og ingen ekstra set-up er nødvendig. Plasser mottakeren nær den bakre omgir, deretter høyttalerne til receiveren med en høyttalerkabel. Mottakeren er drevet og må kobles.

 Sjekk strøm av høyttalerne. Hvis du bruker et trådløst system som ikke fungerer med en mottaker / ekstern forsterker, vil høyttalerne bli drevet. De kan bruke batterier eller kanskje trenger å være koblet. Før du setter opp høyttalerne, vurdere hvor du vil være i stand til å koble til.

 Konfigurere høyttalerne. Etablere varierer fra romtype, utstyr og preferanser. Et godt sted å begynne er å sette fronthøyttalerne på hver side av TV hver høyttaler på en lik avstand fra TV og lytteposisjonen. Du må kanskje koble fronthøyttalerne direkte til din audiomottaker hjemme med høyttalere trådløse høyttalerkabler er ofte begrenset til baksiden. Hvis du ikke bruker en hjemmekino, kan du bruke høyttalerne i TVen som fronter. De bakre høyttalerne kan settes opp flere føtter bak fjernlytteposisjon, selv med fronter. Senterkanalen kan gå på toppen av TV-en. Hvis man bruker 7 omgir de andre to er på hver side av den som lytter. Husk det er lett å flytte rundt gravide når de er satt opp, så ikke være for bekymret for å få det perfekte straks - du kan lytte og justere over tid.

 Sjekk en klar bane. Hvis det trådløse surround system med infrarød, høyttalere og senderen må ha en klar linje av syne slik at senderen kan sende et signal til høyttalerne. Systemene som bruker radiofrekvens krever ikke en direkte siktlinje.

 Koble komponenter til stikkontakter, brytere, spille kildemateriale og teste systemet. Justere volumet og parametere som kreves. Spill med plassering av høyttalere for bedre lyd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha