Hvordan komme i gang på en ny Business Strategy Prosjekt

 Starten på en implementeringsplan for et lederskifte eller endre forretningsstrategi beskriver informasjonen som du allerede har i hånd over prosjektet, årsakene til prosjektet, de ønskede resultater, og dine antagelser om hvordan du vil håndtere prosjektet.

 Vennligst oppgi problem

 Hvis det ikke er noe problem, så er det ingen prosjekt. Skriv ned problemet eller ineffektivitet at prosjektet er rettet mot adressering.

 Inkluder spesifikke detaljer her for å sørge for at du takle hele problemet i planlegging og gjennomføring av prosjektet. Hvis du lar et krav, så din ultimate løsningen vil ikke være så effektiv som den kunne være.

 Avklare sluttresultatet

 Hva gjør den ideelle prosjektet utfallet se ut? Å beskrive i detalj her, med hjelp av problemet som en veiledning. For eksempel, hvis problemet at dagens utstyr ned 20 prosent av tiden, er det ønskede sluttresultatet null nedetid i tre måneder etter installasjon av nytt utstyr.

 I Agile Project Management, er dette trinnet kjent som skriver en bruker historie - en ekte historie om hvordan det ser ut, høres eller føles som sluttkunden er faktisk bruker den forventede sluttproduktet. På slutten av et prosjekt, handle deg ut denne historien for å se om den spiller som skrevet.

 Identifisere dine begrensninger

 En begrensning er ingen grense - kronologisk, økonomiske, vitenskapelige - plassert på prosjektet. Typiske restriksjonene omfatter budsjetter, ekstern utløpsdato, de ferdigheter av gruppemedlemmene, og antall timer tilgjengelig i ansattes tidsplaner for ny jobb, eller mangel på støtte fra toppledelsen og lederskap.

 Hvert prosjekt har begrensninger og avslutte din definisjon av suksess må regne med. Hvis du budsjettet $ 500 eller mer enn to timer per uke en ny bedrifts nettside tre sider med tekst og en grunnleggende mal for å sette sammen, så hva du kan oppnå. Det samme resultatet kan ikke anses som en suksess hvis du hadde seks måneder og et team på fire personer på full tid til å utforme det nye området.

 Skissere dine forutsetninger

 Hver prosjektleder har visse forutsetninger når går inn i et prosjekt, og det er en utmerket øvelse for å være klar over disse forutsetningene og de på papir.

 Så du kan ta det for gitt at den interne juridiske avdeling av kontrakten prosjektet vil dekke uten ekstra kostnad. Dette kan være sant, eller du kan oppdage senere at en kontrakt krever en spesialisert form for lovgivning som ikke kan behandle din interne ekstern kilde uten betalt hjelp. Du kan være ansvarlig for noen av disse forutsetningene, risikerer i timeplanen din, eller de kan vise seg å være informativ en fremtidig prosjekteier eller deltaker.

 Det er ikke nødvendig å være gal for å gå her - vi vet alle at du oksygen behov og virksomheten åpen for at prosjektet skal lykkes - men generelt hver gang du tenker "det er ikke viktig" eller "dem vil bare føre til "i løpet av prosjektet, har du som forutsetning for å legge prosjektet.

 Erkjenne risiko og usikkerhet

 Noen resultater fra prosjektet er mer risikofylt enn andre. Risiko betyr ikke at du ikke bør gå videre med prosjektet, men du har en beredskapsplan dersom en eller flere av disse risikoene kommer inn i bildet. Det er alltid bedre å planlegge for anerkjente risikoer på forhånd enn å anta at du ikke vil være i stand til å håndtere det som det kommer.

 For eksempel, hvis en ny lov kan legge til nye krav til samsvar for prosjektet, utgjør det en risiko for din tidslinje. En effektiv gjennomføringsplan vil inkludere tiltak for å takle disse nye krav til samsvar og en modifisert milepæl listen.

 Det er ikke nødvendig å skissere de risikoene som gjelder universelt. Ja, kan prosjektleder dø eller flyte bort i Rapture, men det kan skje til ethvert prosjekt. I stedet, en liste over risikoer og usikkerheter at denne planen.

 Second kunnskap er også en usikkerhet. Hvis prosjektet er basert på data fra deg eller en betrodd medlem av teamet seg selv gir ikke, disse er usikre inntil undersøkt. For eksempel, hvis en selger du møtte på en konferanse verbalt forteller deg hvordan sine programvarekostnader, er dette tallet usikkert til du får en formell, skriftlig tilbud fra leverandøren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha