Hvordan lage barnas håndavtrykk på lerret

 Hendene på en barnets utskrifter representerer barndommens uskyld. Lagre dette tidspunkt med handprint av et barn på lerretet. Kjøp en forberedt lerret som er primet og klar til bruk, fra din lokale kunst butikken. Velg en størrelse på 10 x 10 inches for prosjektet og kjøp av giftfri akrylmaling for håndverk. Akrylmaling er permanent og rask tørking, og må fange opp alle de fine detaljene i håndavtrykk av barnet ditt.

 Ting du trenger

 Avis

 10-av-10-tommers lerret stilles

 2 inches børste

 Akryl Ivory

 1 januar / 2-pound tommers tykke koblet

 Red akrylmaling

 Shallow pan

 2-tommers maling valse

 Såpe

 Instruksjoner

 Lå avisen på arbeidsområdet for å unngå flekker tabellen. Ordne forberedt lerret på toppen av avisen. Vanligvis kunstnere male på lerret med henne står oppreist, men du må sende inn for dette prosjektet.

 Male hele lerretet med akryl elfenben maling med en børste 2 inches. Gi et jevnt, tynt lag ved hjelp av en opp og ned bevegelse med børsten. La tørke i to timer og deretter legge til en annen tynt lag på samme måte. La tørke i to timer.

 Plasser en tykk innbundet 1 januar / 2-inch under lerretet der du vil at den første handprint. Vær sikker på at boken er riktig tykkelse og ikke vokser til lerret. Du trenger støtte for barnet ditt når støtte sine håndavtrykk på lerretet.

 Hell den røde akrylmaling i en grunn skål. Rull malingen med en 2-tommers maling valse. Rull rød maling på den første hånden som du ønsker å trykke på lerret. Sørg for at du rulle maling rundt hånden. Trykk denne hånden på lerretet. Løft hånden oppover for å forhindre utskrift sklir.

 Flytt boken som er nødvendig til den nye plasseringen hvor neste utskrift vilje. Rull rød maling på den andre siden barnet ditt. Trykk på stoff med boken støtte. Løft hånden opp og vaske barnets hendene med såpe og vann umiddelbart for å unngå flekker.

 Hint

 Eksperimenter med ulike farger og legge til tekst eller andre bilder på lerret.

 Be barnet ditt å tegne et bilde på lerretet, og deretter legge handprints.

 Søsken kan skrive ut separat trekker av hånden eller et barn kan plassere et inntrykk av venstre hånd og et annet barn bruker høyre hånd.

 Bruk gamle klær for å unngå flekker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha