Hvordan lage Bottle Cap Magneter

 Ikke kaste flaske topper hvis du liker de resirkulerte håndverk. Du kan gjøre en rekke pene flaske cap magneter som bruker ting rundt huset. Bruk disse tipsene for å lage flaske cap magneter som du kan bruke på kjøleskapet.

 Ting du trenger

 Metall og plast flaske caps

 Magneter

 Dekorasjoner

 Limpistol

 Instruksjoner

 Kjøp runde magneter som passer inne i flasken caps eller klippe strimler av magnet biter som passer inni baksiden av flasken caps.

 Sjekk magnet for å se hvilken side holder seg til kjøleskapet. Du ønsker å lime ikke-magnetisk side, så i hetten på flasken og la den magnetiske siden utsatt hvis det fester seg til metallet.

 Bruk limpistolen å feste magneter for flaskekorker. Legg noen dråpe lim i hver flaske cap og deretter sette på magneten limet. Trykk for å overholde. Hold magneten på plass til limet tørker.

 Sett til side magneten for en time, slik at limet får tid til å sette riktig. Hvis du holder deg til kjøleskapet for tidlig, kommer magneten av korken, og du bør plukke den.

 Legg dekorasjoner som klistremerker, bilder eller glitter i korken dekselet. Eller dekorere flasken hetter i motsatt retning ved å legge til bilder eller dekorasjoner på innsiden av flasken hetter. Da lim magnetene til baksiden av hetten.

 Bruk plastflaskekorker i en rekke farger for å lage søte kjøleskap magneter. Lim en magnet på innsiden av korken. Lim små Googley øyne på toppen av plastflaske cap og trekke en liten munn.

 Hint

 Bruk en rekke flaskekorker å dekorere kjøleskapet eller dekorere flaske caps.

 Sett korken magneter på kjøleskapet for dekorasjon eller til å ta papirene til kjøleskapet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha