Hvordan lage din egen Sexy Halloween Costume Prisoner

 Enten du kle deg for Halloween eller en kostyme fest, iført en sexy drakt er en måte å bli lagt merke til. Mens kjøpe disse kostymer er dyrt, kan du vanligvis lage din egen uten for mye bråk. Hvis du ønsker å sette sammen en fange sexy look, er alt du trenger en grunnleggende kombinasjon, saks og fantasi for å virkelig fange folks oppmerksomhet.

 Ting du trenger

 Dress eller track

 Saks

 Svart bånd

 Instruksjoner

 Finn en kombinasjon som passer deg godt. For kvinner, bør det sitte tett rundt beina og baken, gjerne viser frem bysten. Hvis du har en treningsdrakt eller en kombinasjon av ett stykke, er en glidelås foran alltid nyttig. Nøye velge din farge: hvit eller oransje for en mer moderne verker fange, men grått eller hvitt fungerer off for mer tradisjonelle fanger.

 Kutte nok ben og armer for å legge til sexy look. Hvis du føler deg komfortabel med bare å vise frem dine kalver så ikke kutte mer, men hvis du ønsker å vise hele benet ikke nøl med å gå enda høyere. Det samme gjelder for armene: jo mer hud du viser komfortabel, bør du kutte.

 Dekorer kombinasjon med strimler av svart tape. Hvis du ønsker å gå for den klassiske, fengselsfugl utseende, lage horisontale striper rundt kombinasjonen. Hvis du foretrekker en mer moderne utseende av fanger, skriver "Department of Corrections" på baksiden av drakten og et nummer på forsiden venstre bryst.

 Legg kostyme tilbehør. Et par tunge støvler, noen falske tatoveringer, en sigarett bak øret eller noe forbundet med kulturen i fengsel kan gi deg litt mer trøkk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha