Hvordan lage din egen sivil forliksavtale

 Hvis ekteskapet er over, ita € ™ s vanligvis mye bedre å nå en sivil forliksavtale med din ektefelle at leder av domstolen for en full rettssak. Ita € ™ s billigere og hvile skjebne i hendene - du dona € ™ t nødt til å la en upartisk dommer å avgjøre ting som vil påvirke dynamikken i familien din i årene som kommer. Hvis du har mye av eiendeler eller gjeld, kan det være lurt å konsultere en advokat før du oppretter en avtale, men hvis ikke, ita € ™ s vanligvis ikke så vanskelig å skrive en på egen hånd - mange skilsmisse par do.

 Forhandle avtalen

 Før du kan opprette en avtale, må du godta betingelsene. Hvis din skilsmisse er vennlig, og du og din ektefelle er ganske mye på samme side om hvordan du avslutter ting, kan det bare være et spørsmål om å pakke noen løse strenger. Hvis youâ € ™ re ikke, bør du vurdere å ansette en megler for å lede forhandlingene uten å velge side. En megler kan hjelpe deg å oppnå en balanse. Domstolene generelt krever at du komme til enighet om alle detaljene i skilsmisse hvis youâ € ™ re kommer til å unngå å gå til rettssak. Dette betyr å behandle hver kredittkort, alle eiendeler, foreldre tid med dine barn, barnebidrag og underholdsbidrag. Djevelen er i detaljene. Jo mer du tar, jo mindre sannsynlig er det at youâ € ™ ll har problemer med avtale år på veien.

 Hvis du har barn

 barnebidrag er et viktig element i kontrakten din hvis du har barn. Alle stater har barnebidrag retningslinjene, og du Cana € ™ t trekke en dollar ut av løse luften uten å gjøre beregninger basert på reglene i din jurisdiksjon. Gå online til området av banen av stateâ € ™ for å se om det gir regneark støtte. Du kan også vanligvis får fill-in-the-blank regneark av banen. Alternativt kan du besøke en lokal advokat og be ham om å knase tallene for deg som instruert av stateâ € ™. Etter at du slå seg ned på et beløp på barnebidrag for barn, inneholder termer som angir når og hvordan det vil betale, og når den slutter. Du bør også komme opp med en foreldre plan som gir varetekt og tilgangsvilkår, og noen stater krever at du sender inn dette som et eget dokument.

 Bestem deg på eiendommen, gjeld og underholdsbidrag

 Det neste trinnet er å bestemme hvem som får hva eiendommen, som vil betale for at ekteskapelig gjeld, og hvis en av dere vil få vedlikehold fra den andre. Du har mer fleksibilitet med barnebidrag barnebidrag - de fleste domstoler tillate samtykker du til et beløp eller varighet for deg. Se på hvordan staten dele ekteskapelig eiendom og gjeld når ektefellene gå til rettssak. Dette vil gi deg noen retningslinjer å arbeide innenfor. Noen stater følger eiendomsrett i samfunnet, dele ting i midten. Andre distribuere varene på en måte som dommeren bestemmer er riktig. Men ekteskapelig forliksavtale kan erstatte den statlige loven, så ita € ™ s OK hvis kontrakten dona € ™ speilbilde av hva retten ville gjøre TA. Dommeren vil bare ønsker å sikre at ita € ™ s ikke grovt urettferdig for en av dere.

 Sende avtalen til domstolen

 Når det gjelder tid til å utarbeide avtalen, tilbake til webområdet ditt stateâ € ™. Du kan finne det et format til følge. Ekteskapelig oppgjørsavtaler krever bestemt språk for gjennomførbarheten, så hvis du kan ¡™ t finne en modell, kan det være lurt å ta vilkårene i kontrakten din med en lokal advokat, slik at han kan organisere for deg riktig. Etter at du og din ektefelle skilt og har attestert dine signaturer, kan du sende den til retten. Hvis dommeren godkjenner, Hea € ™ ll innlemmet i en skilsmisse resolusjon eller endelig dom. Du kan ha til å delta på en kort høring der dommeren vil spørre deg om du mener at avtalen er rettferdig, og hvis du registrerte frivillig. Hvis du kan ¡™ t enige om alle detaljer om skilsmisse, kan du fortsatt sende inn detaljer om hva du har gjensidig besluttet og la retten behandler de utestående omstridte spørsmål i rettssaken.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha