Hvordan lage en bøtte Hat

 Ønsker du å beskytte barnets hode fra solen om våren og sommeren? Du kan sy ditt eget klassiske bøtte lue! Last ned vår gratis bøtte lue stil, med scalloped kant bord valgfritt, med dybde og følge vår trinnvise veiledninger. Barna vil se søt og bli beskyttet fra solen i bare noen få timer!

 Ting du trenger

 Du trenger følgende dokumenter til å gjøre ditt eget barn bøtte lue:

 Stoff 1 yard tungvekt bomull

 1 yard lette mid-jern på grensesnitt

 Gratis bøtte lue mønster

 Pins

 synål

 Koordinere ledning

 Saks

 Nål og tråd for å sy for hånd

 Symaskin

 Trinn 1: Skriv ut og band sammen, Pages Pattern

 Last ned og skriv ut gratis mønster sider og følg instruksjonene som er trykket på bandet mønster sidene sammen på grå sidekanter. Skjær størrelsen på mønster basert på størrelsen diagrammet på mønsteret sider. Trenger du en visuell? Referere til bildet av de ovennevnte materialer for en modell som har blitt kuttet. Modellen innbefatter en allokering av 1/2 "søm, med mindre annet er angitt.

 Vennligst merk: scalloped kanten er valgfritt. Hvis en vanlig bøtte lue ønskelig, bare kutte mønsteret på den rette. Du kan også endre størrelsen på kamskjell på profilen din lett. Bare trekke de større håndhalvsirkler rundt ytterkanten av hatten til ønsket kamskjell kanten og størrelse.

 Trinn 2: Klipp ut mønster stykker fra stoffet

 Brett stoffet i to, mot å reversere. Plasser mønster stykker på papir "til randen" på toppen av brettet stoff. Bruk enten vekten av enheter eller pinner til å feste papiret til lerretet. Skjær ut mønster stykker '' randen av stoffet. Dette vil gi deg to stykker speilvende mønsteret. Brett ut duken, og gjenta for mønsteret stykket 'side "og" krone ".

 Gjenta for eksteriøret, fôr og grensesnitt.

 Trinn 3: jern på Grensesnitt

 Ved å følge instruksjonene som følger med grensesnitt, stryke den interfacing på feil side av fôr dine mønster stykker.

 Trinn 4: Sy sidesømmen

 Bøy rom sjefen sekundær plass mot plassen, samkjøre den rå kanten til side. Pin og sy. Trykk sømmen åpen. Gjenta for både fôr og utenfor.

 Trinn 5: Pin Crown Side

 Fra sy "side" feste den rå kanten av "krone" øverst rå kanten av "side", på høyre side mot høyre.

 Den øvre del av "side" er den sirkulære åpning av den mindre innvendig kurve.

 Trinn 6: Fortsett Pin Side Crown

 Fortsett låsing "kronen" på den øverste kanten siden av "sekundære" rett sammen, låsing og kurvet rundt stoffet som du går.

 Trinn 7: Sy Side Crown

 Du bør ha noe som ser slik ut når du er ferdig låsing "kronen" til "side" ovenfor. Gjenta for både belegget og utsiden.

 Sy rundt toppkanten, ved hjelp av en sy margin 1/4 ".

 Vennligst merk: Sy en kurve kan være vanskelig. Det krever litt finagling på symaskinen, og flytting av stoff som du går. Vær forsiktig så du ikke få noen bretter eller folder i stoffet av masker som du syr.

 Trinn 8: klippet buede sømmer

 Du bør ha toppen av fôr og ytre bøtte lue sydd nå. Skjær forsiktig kurven sømmen, og pass på ikke å klippe over stingene, og sett til side for et øyeblikk at vi sy 'kanter "i de neste trinnene.

 Trinn 9: Sy Brim

 Plasser begge '' ras høyre sammen kant mønster stykker, pin sidesømmene. Sy og trykk sømmen åpen. Gjenta for både utvendig og fôr.

 Trinn 10: Sy fôr Brim og Eksteriør Together

 Plasser fôr og ytre deler av sjefen '' ras kant rette mot rette og pin rundt ytterkanten. Ved hjelp av en "raus sømmonn 3/4, sy rundt kurver av scalloped kanten, rotere langs kurver.

 Trinn 11: sømmonn clip Brim

 Hvis du slipper scalloped cap, er det svært viktig at du klippet alle kurvene i de ytre sømmene scalloped kant og dreiepunkter. Sørg for å kutte så nært sømlinjen som mulig, med flere hakk rundt kurvene.

 Trinn 12: Ta til høyre og bak Brim Press

 Snu "edge" til høyre side og trykk, med en butt spiss gjenstand til å presse kantene eller kurver.

 Trinn 13: Pin Brim Hat

 Skyv "edge" på den ytre hetten, plasserer mot stedet, samkjøre rå kanter. sørg for at søm "side" og couture "kanten" er justert. Pin rå kanter rundt.

 Merk: Det hjelper å feste på de fire motstående sider, og strekke og konturene i stoffet forsiktig som du fester mellom disse fire områdene.

 Steg 14: Sy Brim Hat

 Sy "kanten" til hat, hat bøye som du syr rundt. Trykk søm opp mot innsiden av hatten.

 For dekselet cap, brett den nederste halvdelen rå edge "til feil side av stoffet og pressen.

 Trinn 15: Slip fôr Hat

 Skyv liner cap hoved cap, slik at høyre side av lerretet viser.

 Trinn 16: Pin og sy fôr

 Pin foringen på plass, låsing av sømmen, og søm rundt bruk av en nål av hånden og ledningen. Easy whipstitch er perfekt, slik at fange innerstoff som du syr slik at stingene ikke vises på utsiden av hatten.

 Steg 17: Trykk Hat

 Skarp utkikk etter en lue, er dette siste trinnet vital. Sørg for å trykke sømmene og kanten. Om nødvendig, skinke en skredder kan bidra til å få den beste finish på den buede siden av hatten.

 For ytterligere godhet, vikle et bånd rundt hatten og slips i en bue.

 Nyt ny lue

 Skyv den nye bøtte lue på den lille som de spiller utenfor, og du er bekymringsfritt. Sørg for at du bruker denne lotion igjen, spesielt på resten av kroppen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha