Hvordan lage en collage, gratis og uten nedlastinger

 Lag en fotocollage på datamaskinen kan oppnås ved hjelp av flere programmer. Hver datamaskin har en viss type ord program. Ordet programmet er den enkleste non nedlastbart program som kan brukes til å lage en vakker digital fotocollage. Selskapet tatt og lagret digitale bilder kan settes inn i et tomt dokument for å lage et enkelt bilde collage. Konfigurasjonen kan være enten typisk stil stående eller liggende format kan brukes. Marginene vil bli satt i henhold til rammeverket som den digitale collage skal plasseres.

 Ting du trenger

 tekstbehandlingsprogram

 Instruksjoner

 Åpne et tekstbehandlingsprogram. Klikk på "File" og velg "New" -kategorien. Set side i stående eller liggende format enten ved å klikke på "File" og deretter "Page Setup" eller ved å klikke på "Format" -kategorien, velg "Page". I samme vindusruten, satt marginene å være 0,25 inches. Klikk "OK."

 Klikk på "Sett inn" -kategorien. Klikk "Foto", "Fra fil". Velg ønsket bildefil og klikk "Åpne". Bildet vises på ordet dokumentboks foret med små bokser rundt kanten i hjørnene og midt på hver linje. Klikk på en av boksene for å utvide eller forminske bildet som er satt inn. Klikk i midten av bildet og få en fire-spiss pil, noe som gjør at bildet flyttes og plasseres hvor som helst på siden. Klikk hvor som helst på blank side å plassere bildet og fjerne boksen rundt kanten.

 Gjenta fremgangsmåten i trinn 2 for plassering av bilder som gjenstår.

 Hint

 Slik flytter du et bilde som ble plassert er så enkelt som å plassere musen over bildet og klikke. Linjene rundt boks vises rundt kantene og la bildet for å bli manipulert.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha