Hvordan lage en Cooler Wrap halsen

 Det kan være en utfordring å holde hodet kaldt når temperaturen når de to øverste sifre og lavere tre sifre. Grab en kjøligere hals wrap å ha på seg når det er varmt ute er en måte å være kul. Neck kalde omslag er også en god måte å hjelpe kjølig og berolige kroppen når du har feber eller smerte muskel. Lag din egen halsen på kjølekappen er en enkel håndverket prosjekt hensiktsmessig å begynne kloakk og er også en god idé for ferie gave.

 Ting du trenger

 Bomull eller bomull blanding stoff

 Saks

 Symaskin

 synål

 Wire

 Vannabsorberende polymerkuler eller granuler

 Instruksjoner

 Klipp en lengde av stoff ca 3 fot lang og 6 inches bred for konvolutt voksen størrelse. Å lage filmen et barn, kutte stoffet 2 1/2 fot lang og 4 inches bred. Ideelle stoffer for å bruke for dette prosjektet er 100 prosent bomull tett vevet, flanell og bomull-poly blander. Valget av farge eller mønster er ditt.

 Brett stoffet på langs med de rette sidene av stoffet sammen så på feil side av stoffet er vendt ut. Sy en lukket ende, og deretter sy hele lengden av duken. Dette kan gjøres med symaskin eller for hånd med nål og tråd - bare pass på å bruke små punkter.

 Sy den åpne enden av den lukkede rør halvveis. Slå din rett tube.

 Ta en rett linje gjennom røret ca 6 inches fra den enden som er helt lukket. Dette vil holde ballene mot sentrum av konvolutten og gi et mål på vev ved enden av konvolutten som kan knytte en knute. Fyll røret med 2-3 spiseskjeer av polymerkuler. Ikke overfyll perlene vil utvide når de er fylt med vann.

 Sy en annen rett linje gjennom røret, denne gangen 6 inches fra den enden som du brukte til å fylle røret. Pass på at alle dine perler er under streken før sying. Stikk enden av den lukkede konvolutt.

 Sug filmen i kaldt vann til perlene har utvidet. Vikle halsen kulere rundt halsen og knyt endene som en bandana. Du kan også la de ubundne ender, avhengig av hva du foretrekker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha