Hvordan lage en Dip Pen

 Pennen var forløperen til pennen. Jane Austen brukt en, som gjorde Tolkien. Du kan lage din egen dip svært lav kostnad, og bruke den for spesiell penn korrespondanse.

 Twig Dip Pen

 Velg en gren der du kan gjøre et penneholder. Kvisten kan ha noen tegn ved å være skjeve, med knotter eller interessante vendinger, eller det kan være helt rett. Ingen design er bare galt. Som pennen, gjøre noe som er morsomt for deg og føles godt i hånden når du holder den.

 Kutt kvist til lengden av ditt valg.

 Måling opptil en tomme i den ene enden, og foreta en vinklet kutt på skjærekanten som er 2/3 av den fulle diameter. Hvis det er en bark på kvisten, vil du ønsker å kle ham i denne enden.

 Vinkel på hver side av spissen slik at spissen blir meisel. Dette vil danne et punkt på kvist dukkert pennen.

 Lag et snitt i sentrum midt i spissen som er ½ tommers lang.

 Fullfør pennen med en lakk slik at det blir ugjennomtrengelig. Ved å gjøre dette, hindrer du pennen fra absorbere blekk når du skriver med den.

 Quill Dip Pen

 Velg en penn som du ønsker å gjøre i en penn. Det kan være en vanlig hvit fjær, eller så kunstferdig mønstret som du vil.

 Bruke en penn kniv for å gjøre et kutt på bias til spissen av pennen. Man kan, hvis ønskelig, danner spissen av pennen, spesielt siden det er som en meisel. Du kan til og med litt runde bunnen av spissen.

 Dele tuppen av fjærpenn på midten, slik at det ser ut som en vanlig penn.

 Hold poenget med fjærpenn ved å skjerpe kniven.

 Bulrush Dip Pen

 Plukk en sannsynlig bulrush for å gjøre et penneholder. Ved en død ville være bedre, snarere enn en som er grønt.

 Strippe de ytre lagene av bulrush til du kommer til kontormiljøet.

 Kutt bulrush til ca åtte inches i lengde. Spar resten av bulrush i tilfelle du gjør en feil og må starte på nytt, eller hvis du ønsker å tjene mer bulrush dukkert pennen.

 Suge den ene enden som skal bli det punktet av siv blyant i minst 15 minutter. Hvis du hopper over dette trinnet, vil bulrush falle fra hverandre når du prøver å skjære i et punkt.

 Gjør en vinklet kutt på slutten. Du har kanskje å gjøre med flere kutt i stedet for bare én eller to. I motsetning til de to foregående dukkert penner, penn Denne pennen vil være firkantet.

 Koniske sider av det punkt eller spiss, og samtidig beholde den rett pennen.

 Quadrature poenget med pennen som du gjør en bulrush dukkert pennen ved å klippe det så nøyaktig som du kan med et knivblad eller skarp penn. Dele tuppen av en kniv. Vær forsiktig når du gjør dette, slik at du bare dele penn eller poenget og ikke hele bulrush dukkert pennen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha