Hvordan lage en Feather Fan

 Disse fjær fans er perfekt for kostyme parter og maskerte baller. De avslører veldig luksuriøst utseende, noe som gjør det til det perfekte tilbehøret til denne dekadent perioden kostyme. De gjør også gode Mardi Gras fester for de som kom uten tradisjonelle masker av Mardi Gras. Når du er ferdig med å bruke dem, vil de være for pen til å kaste bort. Du kan spare dem for gjenbruk eller henge i ditt hjem.

 Ting du trenger

 Tjuefem pigger, alle omtrent samme størrelse

 Popsicle pinne

 Varmt lim

 Ribbon

 Gammel brosje, perler eller drakt smykker

 Hvordan lage en Feather Fan

  •  1

 Velg 25 store fjær som er i samme farge eller farge koordinert. Dette prosjektet kommer ut bedre hvis du bruker stilen strutsefjær. Bruker vanlige fjær natt eleganse fan. Du vil ha denne store feiende bevegelse og luksuriøse ser du får med strutsefjær.

 2

 Ta Popsicle pinne og legg den på et flatt underlag. Organisere fjær på pinne Fan. Legg til flere fjær, leke med fargepenner og flytte rundt til du har din perfekte fan. Plasser tommelen like over bunnen av fjærene for å fikse opp og kjøre en linje med varmt lim i alle fjærene. La det stivne. Dette bør holde de fleste av pennen på plass, men noen vil ha individuell oppmerksomhet. Individuelt etternølere lim eller fjær bulk opp.

 3

 Start med baksiden av viften motsatt side som du bare limt inn dine fjær, plassere en linje med lim rundt 1 tomme lenge på toppen av Popsicle pinne. Dette er for å holde båndet på plass. Begynn innpakning båndet rundt staven til å dekke, varmt liming som du går. Du ønsker å gjøre dette om en tomme på en gang, fordi hvis dere alle varmt lim pinne i en linje, vil det tørke til bunnen før du har innhyllet hele tape. Vikle tape hele veien ned til trim overflødig.

 4

 Legg utsmykking til forsiden av din fan. Her er hva du fan gir sin personlighet. Du vil ha et stort stykke som en gammel pinne eller et stykke kostyme smykker. Dette vil tjene et dobbelt formål: det er dekorativt og dekker de resterende penner eller pumper forårsaket av varmt lim. Lim perler eller bånd dingler foran fansen, så hold den gigantiske brosje eller andre dekorative element foran å knytte alt sammen. Når du er ferdig med å dekorere fan, la limet tørke og sørge for at alt er trygt nok til ikke å falle mens du bruker den. Legg ekstra lim ved behov, og viften er fullført.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha