Hvordan lage en Fire Pit Endre farge

 Det er noe veldig morsomt og avslappende å sitte ute med et brennende bål varme i ditt hjem. Men hvis du vil ha litt mer spenning, bør du vurdere å endre dine brann forskjellige farger. Du kan opprette en annen atmosfære og vakre i hjemmet ditt, eller i ditt peisen hjemme, med fargen på brann. Med noen enkle kjemikalier som du kan endre din ild fra gul til blå, grønn og lilla.

 Ting du trenger

 Strontiumkarbonat cup

 En kopp kalsiumklorid

 1 kopp barium klorat

 Kobbersulfat en kopp

 En kopp av kaliumpermanganat

 1 kopp kobberklorid

 Instruksjoner

 Bygg din brann i din husstand som du normalt ville. La ilden brenne i ca 30 minutter til en time til du ser lyse, røde glør under avisene.

 Bland i en kopp strontiumkarbonat snu lyse rødt brann. Ofte brukt i fyrverkeri og nødbluss, kan strontiumkarbonat finnes i fyrverkeri butikker, noen kunstbutikker og på nettet.

 Ta en kopp kalsiumklorid i ilden for å slå lys oransje. Kalsiumklorid er ofte brukt som et blekemiddel og et tilsetningsstoff. Du kan finne kalsiumklorid på Oppussing butikk, butikker og nett kjøkken og matlaging forsyning.

 Tilsett 1 kopp kobbersulfat til brann din for å forvandle en vakker turkis farge. Kobber sulfat er oftest brukt som en algaecide å holde bassengene ren. Du kan finne ren - eller en høy konsentrasjon av - kobbersulfat til bassenget og online forsyne butikkene.

 Bland i brann en kopp kaliumpermanganat for lilla flammer i peisen. Kaliumpermanganat anvendes som et desinfeksjonsmiddel og et antiseptisk middel, blant annet. Kaliumpermanganat kan bli funnet hjemme forbedring butikker, jernvareforretninger, basseng forsyne butikkene og på nettet.

 Tilsett 1 kopp kobber klorid på bålet for å nyte et lysshow som vil gi blå og grønne farger. Kobberklorid anvendes i fyrverkeri, og meget små spor av kobberklorid kan finnes i drikkevann. Du kan finne kobber klorid til fyrverkeri og pyroteknisk butikker og på nettet.

 Hint

 Selv om disse kjemikaliene er trygge, men de bør likevel bare brukes av voksne. Som en ekstra forholdsregel, bør de håndterer kjemikalier vernehansker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha