Hvordan lage en fleece hodebånd for Grown Ups

 Lag en fleece hodebånd for å holde ørene varm og komfortabel i kaldt og bitter vinter. Hodebåndet er lett å gjøre, og du kan bruke deler av fleece stoff fra rundt huset eller slå en gammel fillete fleece teppe i den nye vinter hjelm på bare 20 minutter. Gjør bandasjen av en fleece stoff som koordinerer med de andre vinterklær, eller bruke en nøytral farge stoff å matche tilbehøret til ethvert antrekk vinteren.

 Ting du trenger

 Søm målebånd

 fleece

 Saks

 synål

 Wire

 Instruksjoner

  •  1

 Vikle et målebånd rundt hodet søm. Begynn i midten av pannen. Vikle målebånd rundt ørene og tilbake til pannen. Trekk fra ca halv tomme av dette tiltaket. Fleece stoff har noen strekning til det hvis bandet ikke skulle matche den faktiske omkretsen, da det kan falle for lett.

 2

 Skjær fleece for din pannebånd. Gjør klut ca 6 inches wide av den endelige tiltaket ovenfra. Hvis du ønsker en ekstra varm stripe, kuttet to stykker av fleece til samme størrelse og kaste en mynt på toppen av den andre.

 3

 Brett stoffet i to til tre inches bred.

 4

 Sy langs kanten med en rettsøm og sy ca 1/4-tommers bort fra kanten for et sømmonn.

 5

 Slå høyre polar rør og brett en av de korte endene innover og skyv den andre kortenden på brettet slutten. Sy langs kanten til å bli med endene sammen og fullføre pannebånd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha