Hvordan lage en Fleece Sjal

 Lag denne sjal varme klemmer og nyte en kveld på verandaen eller i godstolen, innpakket i sitt heat. fleece stoff er lett å jobbe med fordi den er rullet kanter og melee. Denne modellen krever lite sying og kan gjøres i ettermiddag. Gjør flere som gaver til venner og familie, eller opprette et utvalg av stoff valg å selge til dine neste håndverksmarked. Dette prosjektet vil også lage en morsom og enkle håndverk for klasserommet.

 Ting du trenger

 fleece

 Målebånd

 Saks

 Iron

 Nåler

 Symaskin

 Wire

 Disappearing penn

 Criterion

 Instruksjoner

 Legge fleece stoff på arbeidsbordet og tiltak. Du trenger 2/3 fleece verftet, 60 inches bred. Klipp og passe opp kantene for å måle 24 inches bredt med 60 inches lang. Det er fint hvis trimming gjør fleece sjal litt mindre fordi det er en ganske fleksibel design som vil passe de fleste størrelser uten noen merkbar forskjell.

 Brett den ene langsiden av fleece til feil side av fleece stoff 1/2 tommers og trykk. Brett kanten over en 1/2 tommers, trykk og pin. Mål 3 inches av de to låste kanter av fleece stoff sjal og mark med en pinne. Top sy hem mellom merkene 3 inches med tråden matchende sjalet fleece.

 Mål 3 inches av en kortsiden av fleece sjal og merke. På målestokk som en rett kant og usynlig blekk penn, tegne en linje fra en lang kanten av fleece sjal til den andre langsiden av fleece sjal langs 3-tommers merke på kortsiden. Gjenta på kortsiden vendt. Mål 3 inches på langsiden av usammenhengende fleece sjal. Bruke sammenligning og forsvinner penn, tegne en linje fra en kortsiden av fleece sjal på den andre kortsiden av fleece sjal langs 3 tommer merker langsiden. Høyt punkt langs linjen trukket på tre sider av fleece sjal med tråd som matcher fleece.

 Mål og kutt en utkant 3 tommers fra rå kantene av fleece sjal til linjen av sømmen. Skjær pannelugg 1/2 inches bred. På begge hjørner, kuttet en 3-tommers kvadratet av fleece og avvisning. Sørg for å strippe endene unstitched hem av fleece sjal.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha