Hvordan lage en Iris Folding modell med en modell

 Hvis ordet "iris folding" får deg til å tenke på iris blomst, er du ikke alene. Imidlertid har begrepet sin opprinnelse i fotografering. De kameralinser har en mekanisme som består av en rekke små stykker som overlapper hverandre i en sirkulær konfigurasjon, og regulerer mengden av lys inn i kameraet. Iris folding skaper et tilsvarende mønster av overlappende papir, og det er her uttrykket "iris folding" kommer fra. Selv om det synes komplisert er iris folding så enkelt som å følge et mønster.

 Ting du trenger

 Iris folding modell

 Blyant

 cutter

 Flere farger eller mønstre av papir

 Saks eller papirkniv

 Maskeringstape

 Knappen, eller andre små perle utsmykningen

 Lim

 Instruksjoner

  •  1

 Klipp et stykke kartong i størrelsen nødvendig for prosjektet. Velg ditt ønskede iris folding malen og bruke en blyant til å spore rundt den på kartong. Ved hjelp av en kniv, skjær forsiktig

 2

 Bestem hvordan ulike papirer, vil du trenger å se på modellen. De fleste modeller krever tre til fem ulike papirer. Velge materialer du vil bruke. Skjær flere brede strimler en tomme av hvert papir. Brett hver stripe på halve lang vei og krøll med fingeren.

 3

 Plasser kartong ramme ansiktet ned på modellen slik at kuttet er helt på linje med denne. Lim hjørnene på arbeidsflaten med tape.

 4

 Se etter tallene på modellen. Som begynner med "1", å plassere en strimmel av papir langs den første linjen, slik at den brettede kant som vender mot midten av åpningen. Lim endene i kartong. Finn "2" og plassere en stripe av det andre papiret langs linjen av båndslutt. Gjenta med den tredje papir og den tredje linjen. Fortsett å plassere papirstrimler på denne måten til du kommer til sentrum av malen. Skjær endene av strimler av papir som er utenfor kantene av kartong. Plasser en liten bit av dekorative papir med forsiden ned på senteret åpnet og bandet er fortsatt ned.

 5

 Forsiktig skrelle maskeringstape over kartong og gå tilbake for å se iris folding mønster. Fest en knapp, paljetter eller andre små kjønnelse av designsenter med litt lim. La limet tørke og bruke det ferdige stykket på et kort i et album eller ramme den som et kunstverk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha