Hvordan lage en isen dekket treet for borddekorasjoner

 Et tre dekket med is dekorasjon kan være midtpunktet for en vinter bryllup eller å gi liv til en annen hendelse. Selv om luften kan vanskelige, vanskelige planleggere kan skape effekten av isen på trær med liten innsats. Alle elementene som brukes til å lage dine grener av trær dekket med is kan kjøpes fra håndverket butikker eller hagearbeid. For en langvarig effekt, bruk en kunstig tre eller greiner i stedet for en ekte lite tre.

 Ting du trenger

 Fliselim

 Diamond vase filler

 Hvit spraymaling

 Glitter

 Brush

 Instruksjoner

 Bruke et håndkle til å tørke av fuktighet på treet eller for å fjerne skitt. Ta treet til et godt ventilert område og bruke spraymaling eller hvit porselen for å dekke helt. La det tørke.

 Dekk treet i fliselim. Plasser fylle diamant potter på en avis på et bord. Rull treet på diamanter la diamantene holde seg til treet. Hvis du ikke kan dekke hele treet, for å legge diamant vase fritt til flekker spredt manuelt på treet. La treet tørke i omtrent en time.

 Dypp en pensel i hvit eller sølvglitter. Påfør så flak som ønsket for akselsammenstillingen til en ekstra effekt "frysing". Hold unna mat treet, som glitter treet kan falle over tid.

 Hint

 Trærne brukes som center bør ideelt sett holdes mindre enn en fot høy. Taller elskerinner kan gjøre det vanskelig for folk som sitter ved bordet for å se hverandre.

 Plasser trær som center på bord eller andre synlige steder på et arrangement for å motvirke manipulering.

 Hvis du ønsker å unngå diamant fylle potter bruke, kjøpe strenger av krystall akryl håndverket butikker. Disse kan også bli funnet i beaded gardiner. Knyt endene av en strand rundt et tre gren å la krystaller hengende. Dette kan også lage en look "glossy".

 Unngå maling og glitter spray for et naturlig utseende treet "frosset".

 Plasser islagte tre i en stor vase eller et standpunkt for ekstra dekorativ effekt. Hvis treet kom i en pott, dekorere potten for å holde vinteren utseende. Maling potten med nyanser av blått, hvitt og sølv.

 I løpet av høsten og vinteren håndverks butikker noen ganger bære kunstige trær eller grener designet for å se ut som is. Bruk dem i stedet hvis du vil hoppe grenene lage selv.

 Husk at "ice" brukes til å dekorere treet består av små deler barn kan svelge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha