Hvordan lage en Journal av en gammel bok

 Hvit bok der å ta opp dine tanker og ideer er lett tilgjengelig i lokale bokhandler, men bilagsregistrering kan ta på seg en helt nytt aspekt når det første trinnet er å faktisk lage denne loggen til deg selv. Starte dette prosjektet ved å finne en gammel innbundne bøker, kanskje fra en bruktbutikk - den som føles riktig for deg i størrelse og farge og vekt. Deretter slår boken kastet inn i en personlig avis side kreative i å dekorere forsiden, endre sider og legge til unike dokumenter og illustrasjoner.

 Ting du trenger

 Innbundet, 100 sider eller mindre, med solid fargedekning

 Gavepakking, scrapbooking papir, tidsskriftsider eller andre dekorative papir

 Myke kluter

 Små illustrasjoner eller tegninger kuttet fra bøker, magasiner og reklame

 Regel

 Saks

 Hvitt lim

 Brayer

 Decoupage overflate

 Liten børste

 Penner, fin spiss i forskjellige farger

 Instruksjoner

 Tørk av dekselet, foran og bak, med en lett fuktet klut for å fjerne støv; tørke helt før du starter med utsmykningen av dekselet.

 Dekorere lokket ved å lime på illustrasjoner overlappende utvalg. Hvis avisen din kommer til å ha et tema, bruke omslagsbilder for å illustrere dette temaet. Tamp alle kantene av bildene ved hjelp av en berg. Dekke eventuelle ord på bokryggen med bilder også.

 Bruk en liten pensel til å bruke minst tre eller fire skjæretoppstrøk for dekning. Hvis du igjen bare flekker på teppet, strøk dem med mål også. La dekselet tørke helt mellom strøkene.

 Forbered innsiden av magasinet ved å slette sider. Trekk boken åpen slik at du kan se hvordan sidene er bundet inn i ryggraden. Fjerne sidene som kan fjernes uten å forstyrre tetting av forbindelsen nøye. Du bør være i stand til å fjerne om lag halvparten av sidene. Du må gjøre dette slik at papiret du skal legge til.

 Vanlig papir lim og å dekke sidene du ønsker å dekke helt med tekst. Mål papiret slik at det er litt mindre enn selve siden, slik at marginene i bokside er utsatt. Du kan også la noen følelse for kontrast.

 sider av planen som skal bruke illustrasjoner for å inspirere tidsskriftnotasjoner. Illustrasjoner lim direkte til siden med vanlig papir blokker for karakterer. Eller lage en post med bilder og ord, og deretter lime dem inn hele oppføringen. I noen tilfeller, som i boken av musikk laget i en avis vist på illustrasjonen, teksten kan skrives direkte på siden.

 Hint

 For å sikre at bildene dine er fullt limt ned på dekselet før du starter malingen med skjærevæske, plasserer et ark med voks papir på lokket og veie ned med en bok for et par dager hoper .

 Du kan to sider stikker sammen for å vurdere en sterkere pund.

 Håndter forsiktig ferdig med boken; det vil bli noe skjør i sin meditativ tilstand.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha