Hvordan lage en krans av Cork

 En kork krans gjør en flott bursdag eller ferie gave for vinelskere. Kronen kan bli satt i et rom vin eller Tuscan tema eller selv sette en dør på utsiden av et hus for å skape en innbydende inngangsparti. Kork kranser er lett å lage og kostnader, spesielt for vinelskere som samlet vin corks gjennom årene, og ønsker å bruke disse pluggene for en handel.

 Ting du trenger

 Straw krone

 Vin korker

 Limpistol

 Lim

 Hyssing

 Instruksjoner

 Bestill korker dine i to hauger. Et batteri består av enkle plugger som du ikke finner attraktive eller har mye. Disse pluggene er brukt på det første lag pluggene. Den andre haugen bør bestå av plugger som kan ha noen spesiell betydning for deg eller har bilder eller dekorative ord. Disse pluggene er brukt for det andre laget pluggene.

 Knyt en hyssing rundt toppen av kronen av halm. Tre snoren gjennom sentrum av kronen og knuten rundt en del. Når bundet i en knute, bør det være minst en tomme plass mellom strengen og halm krans. Strengen vil bli brukt som en kleshenger.

 Dekke en side av hver plugg med et lag av varmt lim. Påfør caps hele fremsiden og sidene av kronen av halm. Endene av hver kork bør være rørende, i en sirkulær bevegelse rundt hele krone.

 Lim det andre laget av en uorganisert stikk. Ikke følg den samme sirkelmønster som første lag. Skiftende pluggene i forskjellige vinkler til kronen er dekket med et andre lag av plugger.

 Henge kronen kork ved hjelp av en spiker eller annet henger på veggen og strengen levd opp til kronen.

 Hint

 Du kan legge til andre dekorative elementer til din krone cap, for eksempel kunstige druer eller bue.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha